Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Σιγκαπούρη εμβολιάζει το 80% του πληθυσμού και ανοίγει την οικονομία της
[Η Ναυτεμπορική]: Η Σιγκαπούρη εμβολιάζει το 80% του πληθυσμού και ανοίγει την οικονομία της

[Η Ναυτεμπορική]: Η Σιγκαπούρη εμβολιάζει το 80% του πληθυσμού και ανοίγει την οικονομία της

Ο Ronney Ng, που πωλεί αναμνηστικά στην Chinatown της Σιγκαπούρης, ανυπομονεί να ανοίξει ξανά τα σύνορά της η χώρα τώρα που το 80% του πληθυσμού της έχει εμβολιαστεί έναντι της COVID-19 -ένα από τα καλύτερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο.

«Η επιχείρησή μας εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τους τουρίστες. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς αν δεν επισκέπτονται τη Σιγκαπούρη», δήλωσε ο Ng, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν μπορεί πλέον να αντέξει οικονομικά τρία γεύματα την ημέρα.

Ο ταξιδιωτικός κόμβος, με περίπου 5,7 εκατομμύρια κατοίκους, είναι από τις πρώτες χώρες που άνοιξαν ξανά. Οι μάσκες εξακολουθούν να είναι υποχρεωτικές σε όλες σχεδόν τους δημόσιους χώους, οι ομαδικές δραστηριότητες και η πληρότητα των χώρων είναι περιορισμένα και απαιτείται εφαρμογή εντοπισμού επαφών.

Από την επόμενη εβδομάδα, η Σιγκαπούρη θα επιτρέψει την είσοδο χωρίς καραντίνα σε εμβολιασμένους επισκέπτες από δύο μόνο χώρες: τη Γερμανία και το Μπρουνέι.

Αν και μια τέτοια προσεκτική προσέγγιση είναι πιθανό να καθυστερήσει την ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας, άλλα έθνη με χαμηλά ποσοστά μόλυνσης θα παρακολουθούν.

«Η Σιγκαπούρη είναι ένα καλό παράδειγμα για την Αυστραλία που πρέπει να προσέξει γιατί πιθανότατα θα βρεθούμε σε παρόμοια κατάσταση – πρέπει να ανοίξουμε και πρέπει να το κάνουμε με τρόπο ώστε ο COVID -19 να γίνει ενδημικός», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!