Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Οι Siemens και SAP συνεργάζονται για την επιτάχυνση του βιομηχανικού μετασχηματισμού
[Η Ναυτεμπορική]: Οι Siemens και SAP συνεργάζονται για την επιτάχυνση του βιομηχανικού μετασχηματισμού

[Η Ναυτεμπορική]: Οι Siemens και SAP συνεργάζονται για την επιτάχυνση του βιομηχανικού μετασχηματισμού

Η Siemens και η SAP ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία, η οποία θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία τους στον κλάδο και θα συνδυάσει τις συμπληρωματικές λύσεις λογισμικού τους για τον κύκλο ζωής των προϊόντων, την αλυσίδα εφοδιασμού και τη διαχείριση στοιχείων ενεργητικού.

Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες τους θα μπορούν να παρέχουν νέα καινοτόμα και συνεργατικά επιχειρηματικά μοντέλα που θα επιταχύνουν τον μετασχηματισμό της βιομηχανίας παγκοσμίως.

Μέσω αυτής της συμφωνίας, τόσοι η SAP όσο και η Siemens θα είναι σε θέση να συμπληρώσουν και να ενσωματώσουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες τους, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους τις πρώτες πραγματικά ολοκληρωμένες και βελτιωμένες λύσεις για τη διαχείριση του κύκλου ζωής των προϊόντων (PLM), την αλυσίδα εφοδιασμού και το asset management. Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες να σχηματίσουν ένα πραγματικό ψηφιακό νήμα που θα ενσωματώνει όλα τα εικονικά μοντέλα και τις προσομοιώσεις ενός προϊόντος ή ενός στοιχείου ενεργητικού με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, αναφορές και δεδομένα απόδοσης για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των προϊόντων.

«», δήλωσε ο Klaus Helmrich, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Siemens AG και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Digital Industries. «».

Τα στεγανά μεταξύ της μηχανικής και των εταιρειών υπάρχουν στις επιχειρήσεις εδώ και δεκαετίες. Αυτή η νέα η συνεργασία θα βοηθήσει τους πελάτες να «σπάσουν» αυτά τα στεγανά, έτσι ώστε οι κατασκευαστές, οι ομάδες σχεδιασμού προϊόντων και οι διαχειριστές υπηρεσιών να έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τη γρήγορη δημιουργία και διαχείριση προσφορών προϊόντων και υπηρεσιών που επικεντρώνονται στον πελάτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!