Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Security Solutions Made in Germany – Ημερίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου
[Η Ναυτεμπορική]: Security Solutions Made in Germany – Ημερίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

[Η Ναυτεμπορική]: Security Solutions Made in Germany – Ημερίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Ημερίδα με θέμα: “Πολιτική προστασία: Νέες τεχνολογίες και εφαρμογές”, διοργανώνει, ψηφιακά, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή στελεχών 13 γερμανικών επιχειρήσεων του τεχνολογικού κλάδου καθώς και καταξιωμένων ειδικών από την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Τα επίκαιρα γεγονότα της εποχής στα θέματα υγείας, προστασίας και ασφάλειας και κυβερνοασφάλειας φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη ισχυρών μηχανισμών προστασίας και υπογραμμίζουν το ενδιαφέρον για την Ημερίδα, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο με την υποστήριξη του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Η ημερίδα και οι Β2Β συναντήσεις απευθύνονται σε ελληνικές επιχειρήσεις, που περιλαμβάνουν στις υπηρεσίες/προϊόντα τους λύσεις προστασίας, ασφάλειας και πρόληψης, καθώς επίσης και σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και σε κάθε είδους νομική οντότητα.

Η ενότητα για τις λύσεις ατομικής προστασίας περιλαμβάνει προτάσεις, όπως αντιβακτηριδιακός φωτισμός και εξαερισμός για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός, τεχνολογίες ελέγχου εισόδων, θερμικές κάμερες και βιομετρικοί σαρωτές, εξοπλισμός ατομικής προστασίας για την πρόληψη και προστασία του κοινού αλλά και των εργαζομένων και εξοπλισμός διάσωσης και σωσίβια.

Η ενότητα για τις ψηφιακές λύσεις περιλαμβάνει Incident Management, Data Protection και Cloud υπηρεσίες, Cyber security, smart shopfloor και ID-Solutions.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν o Επικεφαλής του Οικονομικού Τμήματος της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, κ. Michael Dorn και εκπρόσωπος από το Τμήμα Ασφάλειας και Άμυνας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας, κα Birgit Banße.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!