Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Samsung: Οι νέες σειρές τηλεοράσεων Neo QLED, MicroLED και Lifestyle για το 2021
[Η Ναυτεμπορική]: Samsung: Οι νέες σειρές τηλεοράσεων Neo QLED, MicroLED και Lifestyle για το 2021

[Η Ναυτεμπορική]: Samsung: Οι νέες σειρές τηλεοράσεων Neo QLED, MicroLED και Lifestyle για το 2021

Η Samsung Electronics παρουσίασε τις νέες σειρές τηλεοράσεων Neo QLED, MicroLED και Lifestyle για το 2021, κατά τη διάρκεια της πρώτης εικονικής διοργάνωσης First Look, ενόψει της έκθεσης CES 2021.

H νέα σειρά υπογραμμίζει τη δέσμευση της Samsung στην προσβασιμότητα, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία, με νέες εξελίξεις που βοηθούν στον επαναπροσδιορισμό του ρόλου της τηλεόρασης στα σπίτια των καταναλωτών.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, η Samsung θα ξεκινήσει το εγχείρημα «GoingGreen», συντονίζοντας τις δραστηριότητες του επιχειρηματικού τομέα των τηλεοράσεων, μέσω των ακόλουθων προγραμμάτων μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας. Δηλαδή:

Μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης: Η Samsung θα επιχειρήσει να μειώσει συστηματικά το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα κατά την κατασκευή τηλεοράσεων. Θα επιδιώξει επίσης τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας του χρήστη και τη χρήση περισσότερων ανακυκλωμένων υλικών σε όλες τις σειρές της τηλεοράσεων.

Σχεδιασμός βιώσιμης συσκευασίας: Με βάση τα σχόλια των καταναλωτών, η Samsung επεκτείνει το βραβευμένο σχεδιασμό «Οικολογικής συσκευασίας» σε όλες τις τηλεοράσεις της σειράς Lifestyle για το 2021 και στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς τηλεοράσεων Neo QLED του 2021. Με αυτήν τη βιώσιμη λύση, μπορούν να ανακυκλώνονται μέχρι και 200 χιλιάδες τόνοι συσκευασιών ετησίως. Ελαττώνοντας το κείμενο και τις εικόνες στην Οικολογική συσκευασία, μειώνεται η χρήση μελανιού με βάση το λάδι από τις έγχρωμες εκτυπώσεις που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται στις συσκευασίες τηλεοράσεων, συμβάλλοντας στην περαιτέρω μείωση των απορριμμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!