Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Τα Samsung Galaxy smartphones και tablets εντάσσονται στο Android Enterprise Recommended
[Η Ναυτεμπορική]: Τα Samsung Galaxy smartphones και tablets εντάσσονται στο Android Enterprise Recommended

[Η Ναυτεμπορική]: Τα Samsung Galaxy smartphones και tablets εντάσσονται στο Android Enterprise Recommended

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Android Enterprise Recommended, το πρόγραμμα της Google που ενισχύει τις επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να ενσωματώνουν στη λειτουργία τους λύσεις για κινητές συσκευές.

Η συμμετοχή της Samsung στο πρόγραμμα αυτό, αποτελεί μία ακόμη διαβεβαίωση προς τους πελάτες της ότι πληροί – και στην πραγματικότητα υπερβαίνει – τις προδιαγραφές υλικού και λογισμικού, που θέτει η Google για τις επιχειρήσεις.

«», δήλωσε ο KC Choi, EVP και Head of Global Mobile B2B Team του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. Σ ».

Από την αρχή της συνεργασίας τους, η Samsung και η Google είχαν ως στόχο να παρέχουν στις επιχειρήσεις την καλύτερη και ασφαλέστερη δυνατή εμπειρία κινητής. Οι δύο εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από δέκα χρόνια για να ανταποκριθούν στις πιο πιεστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις: τη διατήρηση της παραγωγικότητας, την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού και την προσφορά ευέλικτων λύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία δύο χρόνια, η Samsung και η Google συνεργάστηκαν για:

  • Την εναρμόνιση του Android Enterprise με την πλατφόρμα Knox της Samsung για Επιχειρήσεις, για να προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία σε πελάτες Android που αποζητούσαν τις προηγμένες λύσεις της Samsung σε θέματα ασφαλείας και διαχείρισης συσκευών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!