Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Samsung Everyday Epic, τεχνολογία ζωής για κάθε στιγμή
[Η Ναυτεμπορική]: Samsung Everyday Epic, τεχνολογία ζωής για κάθε στιγμή

[Η Ναυτεμπορική]: Samsung Everyday Epic, τεχνολογία ζωής για κάθε στιγμή

H τεχνολογία της Samsung και τα προϊόντα της προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες της για επικοινωνία που δεν είναι απλά μια εύκολη πρόσβαση σε πράγματα και πληροφορίες αλλά πρόκειται για ουσιαστική επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ειδικά στη δύσκολη συγκυρία της προηγούμενης αλλά και της φετινής χρονιάς που σηματοδότησε τη ζωή όλων των ανθρώπων.

Η Samsung τονίζει πως ο ρόλος της είναι να βοηθά τους καταναλωτές με τα προϊόντα της. Τους βοηθά ώστε να κάνουν κάθε μέρα και κάθε στιγμή επική, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι υπόσχεση που γίνεται πράξη μέσα από το Everyday Epic της Samsung και σημαίνει ότι το συνηθισμένο αλλά και το δύσκολο γίνεται εξαιρετικό, σημαντικό και αποτελεί ισχυρή ανάμνηση ζωής μέσα από την τεχνολογία της Samsung. Πρόκειται για δυναμική τεχνολογία για κάθε στιγμή.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το Galaxy S21 Series 5G και διατίθεται στους καταναλωτές για να δημιουργούν καθημερινές επικές στιγμές με την κάμερα που διαθέτει. Πρόκειται για ένα κινητό που επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφία και το βίντεο στις συσκευές και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μην χρειαστεί να επιλέξουν ξανά μεταξύ φωτογραφιών ή βίντεο. Οι χρήστες μπορούν εύκολα πλέον να αξιοποιούν την τεχνολογία βίντεο καταγράφοντας επικές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!