Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Samsung «έστησε» το σπίτι του μέλλοντος στο The Mall Athens
[Η Ναυτεμπορική]: Η Samsung «έστησε» το σπίτι του μέλλοντος στο The Mall Athens

[Η Ναυτεμπορική]: Η Samsung «έστησε» το σπίτι του μέλλοντος στο The Mall Athens

Η Samsung Electronics Hellas υποδέχεται τους επισκέπτες του The Mall Athens σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο επίπεδο για να τους παρουσιάσει το Σύγχρονο Σπίτι της Samsung.

Καθημερινά από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ και μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2020, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για την αναβαθμισμένη εμπειρία που προσφέρει η έξυπνη διαχείριση και η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα των συσκευών Samsung.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο έχουν οι οικιακές συσκευές επόμενης γενιάς της Samsung και τα νέα smartphones της σειράς Galaxy Note 20 , καθώς με τη βοήθειά τους και μέσω της έξυπνης εφαρμογής SmartThings , ο έλεγχος, η διαχείριση και η παρακολούθησή των οικιακών συσκευών γίνεται πιο εύκολα από ποτέ, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το σπίτι συμπληρώνεται με τις νέες Lifestyle τηλεοράσεις, τις The Frame και The Serif.

Η ομάδα των ειδικών της Samsung θα ξεναγεί τους επισκέπτες στο σπίτι του μέλλοντος και θα τους ενημερώνει για το ολοκληρωμένο οικοσύστημα συνδεδεμένων εμπειριών της Samsung που περιλαμβάνει:

  • Τα πλυντήρια της Samsung με την καινοτόμα τεχνολογία QuickDrive , που πλένουν στο μισό χρόνο όλα τα προγράμματα, καταναλώνοντας 20% λιγότερη ενέργεια. Λόγω του ειδικού κάδου και του επιπλέον αναδευτήρα που περιστρέφεται ανεξάρτητα και αντίστροφα, τα ρούχα πλένονται δυναμικά και γρήγορα, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση πλύσης αλλά και χωρίς να δημιουργούνται φθορές στα υφάσματα. Το πορτάκι AddWash επιτρέπει την προσθήκη επιπλέον ρούχων κατά τη διάρκεια της πλύσης, η τεχνολογία EcoBubble είναι ιδανική για πλύση με κρύο νερό, ενώ τα προγράμματα Ατμού ενδείκνυνται για φρεσκάρισμα και απολύμανση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!