Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ρωσία: Ο Ναβάλνι ευχαρίστησε τους «αγνώστους φίλους» που τον έσωσαν
[Η Ναυτεμπορική]: Ρωσία: Ο Ναβάλνι ευχαρίστησε τους «αγνώστους φίλους» που τον έσωσαν

[Η Ναυτεμπορική]: Ρωσία: Ο Ναβάλνι ευχαρίστησε τους «αγνώστους φίλους» που τον έσωσαν

Ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι δήλωσε την Παρασκευή ότι οφείλει τη ζωή του στους πιλότους του αεροσκάφους που έκαναν αναγκαστική προσγείωση όταν πληροφορήθηκαν ότι κατέρρευσε εν πτήσει και στο παραϊατρικό προσωπικό που διέγνωσαν ότι είχε δηλητηριασθεί και του έκαναν ένεση με ατροπίνη.

Ο Ναβάλνι ευχαριστεί τους «αγνώστους φίλους» του με μια σειρά αναρτήσεων που έκανε στο Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη σταδικαή ανάρρωσή του από τη δηλητηρίαση που υπέστη, την οποία τα εργαστήρια της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Σουηδίας απέδωσαν σε νευροτοξικό παράγοντα της οικογένειας Novichok.

H Ρωσία αρνείται ότι ενέχεται στη δηλητηρίαση του Ναβάλνι και δηλώνει ότι μέχρι στιγμής δεν της έχουν παρουσιάσει τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

«Απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι …το σχέδιο των δολοφόνων ήταν απλό: Θα νιώσω άσχημα 20 λεπτά μετά την απογείωση και μετά από 15 λεπτά ακόμη θα πεθάνω» λέει ο Ναβάλνι ο οποίος κατέρρευσε λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε, από την πόλη Τομσκ της Σιβηρίας στις 20 Αυγούστου.

«Η ιατρική βοήθεια θα είναι εγγυημένη ότι δεν είναι διαθέσιμη και για την επόμενη ώρα θα συνεχίσω το ταξίδι μου όντας μέσα σ έναν μαύρο πλαστικό σάκο, στην τελευταία σειρά καθισμάτων, τρομοκρατώντας τους επιβάτες που πηγαίνουν στην τουαλέτα», πρόσθεσε με το χαρακτηριστικό του μαύρο χιούμορ.

Αν και δεν του επετράπη να δημιουργήσει το δικό του πολιτικό κόμμα, ο Ναβάλι είχε γίνει την τελευταία δεκαετία ένα αγκάθι για τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς χρησιμοποιεί το YouTube και το Instagram για να δημοσιεύσει δριμείες έρευνες για τη διαφθορά των κρατικών αξιωματούχων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!