Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: H Rollex Ελλάς στη μάχη κατά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού
[Η Ναυτεμπορική]: H Rollex Ελλάς στη  μάχη κατά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού

[Η Ναυτεμπορική]: H Rollex Ελλάς στη μάχη κατά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού

Ανταποκρινομένη στην έκκληση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Rolex Eλλάς έρχεται να συμβάλλει στην ενίσχυση του ιατρικού εξοπλισμού της χώρας με στόχο να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ασθενών, γιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού των νοσοκομείων.

Συγκεκριμένα, έγιναν αποδεκτές από το Υπουργείο Υγείας οι δωρεές της Rolex Ελλάς ΑΕ, που αφορούν στην κάλυψη αναγκών σε εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό εξοπλισμό, με είδη που είναι άμεσα παραδοτέα:

  • Για το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», ενενήντα (90) Φορεία Μεταφοράς ασθενών, καθώς επίσης και εξήντα (60) Τροχήλατες Καρέκλες μεταφοράς ασθενών.
  • Για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε κύρια νοσοκομεία της χώρας, τρία (3) Monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών.
  • Για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, επτά χιλιάδες (7.000) Χειρουργικές μπλούζες ολικής προστασίας, που θα διανεμηθούν σε όλη την χώρα για τις αυξημένες ανάγκες σε όλη την επικράτεια.

Με την πρωτοβουλία αυτή η Rolex Eλλάς στηρίζει έμπρακτα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί και εκφράζει έτσι τη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ηρώων της καθημερινότητας, που, όπως επισημαίνει, με τα επιτεύγματα και τις αξίες τους αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς, υπόδειγμα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης για όλους μας.

Ως μια από τις κορυφαίες ελβετικές εταιρείες, η Rolex θεωρεί χρέος της να συμβάλλει έμπρακτα και σε παγκόσμιο επίπεδο στη μάχη κατά της πανδημίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!