Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Rocketman»: Η ζωή του Έλτον Τζον γίνεται ντοκιμαντέρ
[Η Ναυτεμπορική]: «Rocketman»: Η ζωή του Έλτον Τζον γίνεται ντοκιμαντέρ

[Η Ναυτεμπορική]: «Rocketman»: Η ζωή του Έλτον Τζον γίνεται ντοκιμαντέρ

Το «Rocketman» ήταν μια από τις κορυφαίες ταινίες του 2019 και τώρα πρόκειται να κυκλοφορήσει μια συνέχειά της με περισσότερες λεπτομέρειες από τη ζωή του Έλτον Τζον.

Αυτή τη φορά θα είναι σε μορφή ντοκιμαντέρ και θα περιλαμβάνει όλες τις σκηνές που δεν περιλήφθηκαν στην ταινία.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Pillars Of Hercules» -είναι εμπνευσμένος από το μεσαίο όνομα του Τζον, θα διηγείται γεγονότα από τις περιοδείες του Άγγλου σταρ τη δεκαετία του 1970, με ακυκλοφόρητο οπτικοακουστικό υλικό. Ο κιθαρίστας του Έλτον, Ντέιβι Τζόνστοουν, εργάζεται για το ντοκιμαντέρ εδώ και χρόνια και ελπίζει τώρα να κάνει μια συμφωνία με το Netflix.

Ο Ντέιβι έχει πάρει την έγκριση του Έλτον Τζον και του συζύγου του, Ντέιβιντ Φέρνις.

Στη βιογραφική ταινία «Rocketman» παρουσιάστηκε ο αγώνας του Τζον να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ και στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο «Me» περιέγραψε πολλές από τις αποτυχημένες προσπάθειές του.

Ο Τζόνστοουν είπε ότι έθεσε το ντοκιμαντέρ σε αναμονή για έξι χρόνια, «ώστε να μη συμπέσει με την ταινία και την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον». «Ήταν απόλυτα σωστό που το έκανα αυτό γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω εμπόδια σε ένα από αυτά τα έργα. Εάν είναι πολλά μαζί, τότε τίποτα δεν πάει καλά.

Είχα μια υπέροχη συνομιλία με τον Ντέιβιντ (Φέρνις) τις προάλλες, στην οποία ήταν πραγματικά χαρούμενος που προχωρούσα και το έκανα ξανά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!