Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: River West: Σε λειτουργία ο νέος εξωτερικός χώρος του εμπορικού κέντρου – Επένδυση 30 εκατ. ευρώ
[Η Ναυτεμπορική]: River West: Σε λειτουργία ο νέος εξωτερικός χώρος του εμπορικού κέντρου – Επένδυση 30 εκατ. ευρώ

[Η Ναυτεμπορική]: River West: Σε λειτουργία ο νέος εξωτερικός χώρος του εμπορικού κέντρου – Επένδυση 30 εκατ. ευρώ

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό ο νέος εξωτερικός χώρος του εμπορικού κέντρου και κέντρου ψυχαγωγίας και αναψυχής River West. Στο River West Open, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κυριαρχούν το πράσινο και το τρεχούμενο νερό που περιβάλλουν όλους τους χώρους του. Λειτουργούν ήδη επιλεγμένα εστιατόρια, κατά μήκος της όχθης του τεχνητού ποταμού, ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν στο σύνολό τους. Στον χώρο υπάρχουν ένα καταπράσινο αμφιθέατρο, καταρράκτης και πρότυπη παιδική χαρά, καθώς και νέα υπερσύγχρονα καταστήματα επώνυμων αλυσίδων αθλητισμού, τεχνολογίας, ειδών σπιτιού και παιχνιδιών.

Ειδικότερα, λειτουργούν το καινούριο κατάστημα της Decathlon που διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ για 80 αθλήματα σε έναν χώρο 5.000 τ.μ., το κατάστημα της εταιρείας Μουστάκας επιφάνειας 4.500 τ.μ, το νέο megastore Κωτσόβολος, καθώς το νέο κατάστημα Jysk και το LEGO® Store. Επίσης τα εστιατόρια & cafe KFC, Flocafé, School Pizza Bar, Lukumaδες, Apola Souvlaki είναι ανάμεσα στα καταστήματα της εστίασης που θα λειτουργήσουν στο River West Open.

Η επέκταση του River West, συνολικής επένδυσης 30 εκατ. ευρώ από τη Noval Property του Ομίλου Viohalco, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον κλάδο μέχρι σήμερα, δημιουργώντας περισσότερες από 250 νέες θέσεις εργασίας. Η επέκταση του River West αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας του, το οποίο, μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας του, συγκεντρώνει περισσότερους από 5,6 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο, ενώ η πληρότητα των υπαρχόντων εκμισθωμένων χώρων αγγίζει το 100%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!