Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: To Reuters αποκαλύπτει: Πώς οπαδοί του Τραμπ τρομοκρατούσαν υπαλλήλους
[Η Ναυτεμπορική]: To Reuters αποκαλύπτει: Πώς οπαδοί του Τραμπ τρομοκρατούσαν υπαλλήλους

[Η Ναυτεμπορική]: To Reuters αποκαλύπτει: Πώς οπαδοί του Τραμπ τρομοκρατούσαν υπαλλήλους

Στην Αριζόνα ένας part time οδηγός της Lyft είπε στην επικεφαλής της επιτροπής εκλογών ότι θα την κρεμάσουν για προδοσία. Στη Γιούτα ένας νεαρός προειδοποίησε την επικεφαλής επιτροπών εκλογών του Κολοράντο ότι γνώριζε που μένει και την παρακολουθούσε ακόμη και όταν και εκείνη κοιμόταν. Στο Βερμόντ ένας άνδρας που εργαζόταν σε οικοδομές είπε σε υπαλλήλους του πολιτειακού γραφείου εκλογών ότι πρόκειται να πεθάνουν.

«Αυτή είναι μία πολύ καλή στιγμή να βάλετε το πιστόλι στο στόμα σας και να τραβήξετε τη σκανδάλη» φώναξε στους υπαλλήλους του Βερμόντ. «Οι μέρες σας είναι μετρημένες!».

Οι τρεις τους έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Προσδιορίζονται ως πατριώτες που πολεμούν μία σκοτεινή συνωμοσία κατά του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2020. Είναι τακτικοί επισκέπτες ακροδεξιών ιστοσελίδων, που υιοθετούν τα σενάρια περί νοθείας των εκλογών. Κανείς εξ αυτών δεν αντιμετωπίζει δίωξη από τις αρχές παρά τις καταγγελίες εις βάρος τους για τις απειλές.

Είναι μεταξύ των 9 ατόμων που παραδέχθηκαν στο Reuters ότι πραγματοποίησαν απειλές ή άφησαν άλλα εχθρικά μηνύματα σε υπαλλήλους εκλογικών επιτροπών. Συνολικά είναι υπεύθυνοι για σχεδόν 25 περιστατικά επίθεσης σε κρατικούς υπαλλήλους σε τέσσερις πολιτείες. 7 εξ αυτών απείλησαν με σωματική βλάβη ή και θανάσιμο χτύπημα.
Πρόκειται για περιπτώσεις που δίνουν μία εικόνα του πώς άνθρωποι της «διπλανής πόρτας», με κανονική δουλειά και ζωή, ριζοσπαστικοποιήθηκαν και άρχισαν να τρομοκρατούν δημοσίους υπαλλήλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!