Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ρέθυμνο: Μετανάστης από τη Συρία βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 1.500 ευρώ
[Η Ναυτεμπορική]: Ρέθυμνο: Μετανάστης από τη Συρία βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 1.500 ευρώ

[Η Ναυτεμπορική]: Ρέθυμνο: Μετανάστης από τη Συρία βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 1.500 ευρώ

Είναι από τη Συρία, δουλεύει 33 χρόνια στην Κρήτη και κάνει μεροκάματα 2 το πολύ 3 φορές την εβδομάδα. Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να παραδώσει το πορτοφόλι που βρήκε στο δρόμο με 1.500 ευρώ.

Ο Κώστας Ψαράκης από το Ρέθυμνο όπου ζει και εργάζεται, μίλησε στην ΕΡΤ. Μόλις βρήκε το πορτοφόλι το έκρυψε στη τσέπη του χωρίς καν να το ανοίξει. Όχι για να πάρει το περιεχόμενο του, αλλά για να μην το δουν οι συνάδελφοί του και αρχίσουν τις ερωτήσεις. Ο 54χρονος Κώστας Ψαράκης, από τη Συρία είναι ο ορισμός της τιμιότητας. Μόλις τελείωσε τη δουλειά πήγε αμέσως στο ασφάλεια Ρεθύμνου να το παραδώσει.

Ο Κώστας Ψαράκης ήρθε για διακοπές στην Κρήτη πριν από 33 χρόνια όταν τελείωσε τις σπουδές του στα οικονομικά, είδε ότι εδώ υπήρχαν δουλειές και αποφάσισε να μείνει.

Η σύζυγος και τα 4 παιδιά του ζουν στη Συρία και έχει να τους δει ενάμιση χρόνο. Όταν έμαθαν για την πράξη του το μόνο που του είπαν ήταν ένα μεγάλο μπράβο. Όσο για το πόσο καιρό θα ζούσαν στη Συρία αν είχαν τα χρήματα αυτά; Δείτε τι λέει ο ίδιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!