Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Qualcomm ανακοινώνει τη νέα της πλατφόρμα Snapdragon 865 Plus
[Η Ναυτεμπορική]: Η Qualcomm ανακοινώνει τη νέα της πλατφόρμα Snapdragon 865 Plus

[Η Ναυτεμπορική]: Η Qualcomm ανακοινώνει τη νέα της πλατφόρμα Snapdragon 865 Plus

Η Qualcomm προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας της πλατφόρμας system-on-a-chip (SoC), Snapdragon 865 Plus, η οποία υπόσχεται στις φορητές συσκευές καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Ουσιαστικά πρόκειται για το διάδοχο SoC του Snapdragon 865 που είχε ανακοινωθεί πέρυσι και περιλαμβάνει βελτιώσεις στις μονάδες επεξεργασίας, στην απόδοση των γραφικών και στην ασύρματη διασύνδεση. Πιο αναλυτικά, η νέα πλατφόρμα βασίζεται στην μονάδα επεξεργασίας Qualcomm Kryo 585 CPU Prime η οποία είναι χρονισμένη στα 3,1GHz, προσφέρει δηλαδή έως και 10% μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργίας σε σχέση με την περυσινή έκδοση. Τα γραφικά αναλαμβάνει η Adreno 650 GPU, επίσης βελτιωμένη κατά 10% σε σχέση με την προγενέστερη έκδοση.

Επιπρόσθετα, η κατασκευάστρια εταιρεία ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα 865 Plus είναι συμβατή με τη νέα πλατφόρμα FastConnect 6900, η οποία αυξάνει την ταχύτητα πρόσβασης σε δίκτυα Wi-Fi έως και τα 3,6Gbps ενώ προσφέρει και καλύτερη συνδεσιμότητα μέσω της τεχνολογίας Bluetooth.

Η πλατφόρμα Snapdragon 865 Plus μπορεί να συνδυαστεί με το Snapdragon X55 5G Modem-RF, επίσης της Qualcomm, το οποίο προσφέρει συνδεσιμότητα με τα νέα δίκτυα 5G. Ακόμη, η νέα πλατφόρμα ενσωματώνει την πέμπτης γενιάς AI Engine της κατασκευάστριας εταιρείας, στοιχείο που βελτιώνει τις επιδόσεις της κάμερας της συσκευής, την απόδοση του ήχου και την απόδοση των παιχνιδιών. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Qualcomm, η Snapdragon 865 Plus προσφέρει «ποιότητα gaming ανάλογη desktop συστημάτων» χάρη στο χαρακτηριστικό Snapdragon Elite Gaming.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!