Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα το συνέδριο των Ευρωπαίων tour operators στην Αθήνα
[Η Ναυτεμπορική]: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα το συνέδριο των Ευρωπαίων tour operators στην Αθήνα

[Η Ναυτεμπορική]: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα το συνέδριο των Ευρωπαίων tour operators στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου “121st Semi Annual Meeting της ECTAA” της Ένωσης Eυρωπαϊκών Συνδέσμων Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operator, ECTAA (The European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) που πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Οκτωβρίου στην Αθήνα, ως αποτέλεσμα συστηματικών ενεργειών του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, και με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

Στην Αθήνα η διοργάνωση

Τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο καλωσόρισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Ο Δήμαρχος εξήρε τη σημασία της διοργάνωσης στην Αθήνα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας. “Είναι μια ευκαιρία να προβληθεί η πρωτεύουσα ως ένας ασφαλής, ελκυστικός προορισμός” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όλα τα μέλη της ECTAΑ και του ΗΑΤΤΑ

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακή του συνόλου των εκπροσώπων των Συνδέσμων Τουριστικών γραφείων / Μελών της ECTAΑ και του ΗΑΤΤΑ.

Την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε βραδυνή εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, απευθύνοντας χαιρετισμό στους εκπροσώπους της ECTAA. Ο υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών συνδέσμων τουριστικών γραφείων και Tour operators και να συζητήσει για τις ανησυχίες αλλά και τους τρόπους εξομάλυνσης της κατάστασης στα ταξίδια.

Επανεκλογή προέδρου

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου με τις προγραμματισμένες εκλογές της ECTAA για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την επανεκλογή του προέδρου Pawel Niewiadomski, (Πολωνία), της κας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!