Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ψηφιακό δρόμο υψηλών ταχυτήτων ανοίγει για τις επιχειρήσεις η Cosmote
[Η Ναυτεμπορική]: Ψηφιακό δρόμο υψηλών ταχυτήτων ανοίγει για τις επιχειρήσεις η Cosmote

[Η Ναυτεμπορική]: Ψηφιακό δρόμο υψηλών ταχυτήτων ανοίγει για τις επιχειρήσεις η Cosmote

Ένα νέο ψηφιακό δρόμο υψηλών ταχυτήτων ανοίγει η Cosmote για τις επιχειρήσεις, μέσω του COSMOTE Fiber , του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην Ελλάδα, που σήμερα δίνει τη δυνατότητα σε 180.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα που φτάνει μέχρι το κτίριο, για εγγυημένες ταχύτητες Internet 100 & 200Mbps. Παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε η έξαρση του covid-19 στη χώρα μας, η COSMOTE έχει προσθέσει 30.000 νέες γραμμές FTTH, από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, μία αύξηση της τάξης του 20% σε ετήσια βάση.

Πάντως η πανδημία ανέδειξε ακόμη περισσότερο την ανάγκη των επιχειρήσεων να στραφούν σε λύσεις τεχνολογίας, με υψηλές απαιτήσεις σε διαδικτυακές υποδομές. Τα ψηφιακά μέσα και οι υπερυψηλές ταχύτητες Ιnternet είναι απαραίτητα εργαλεία για να λειτουργούν οι επιχειρήσεις αποτελεσματικά και σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Ως εκ τούτου, η ζήτηση για μεγάλες ταχύτητες Internet καταγράφει συνεχώς αύξηση, μιας και, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, είναι το εργαλείο για την ανάπτυξη μέσα από την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Προς επίτευξη λοιπόν του στόχου της ψηφιακής μετάβασης των ελληνικών επιχειρήσεων, έρχεται να προστεθεί η δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, μέσω του οποίου, εκτός από τους ιδιώτες, πλέον και οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν ειδική επιδότηση συνολικού ύψους 360 ευρώ για σύνδεση FTTH.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!