Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Προβληματισμός της ΓΣΕΒΕΕ για τα νέα μέτρα στην εστίαση
[Η Ναυτεμπορική]: Προβληματισμός της ΓΣΕΒΕΕ για τα νέα μέτρα στην εστίαση

[Η Ναυτεμπορική]: Προβληματισμός της ΓΣΕΒΕΕ για τα νέα μέτρα στην εστίαση

Συνάντηση με τον πρόεδρο της της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργο Καββαθά και το γενικό γραμματέα της, Αθανάσιο Νικολόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα στα γραφεία της συνομοσπονδίας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός, αμέσως μετά την εξειδίκευση των μέτρων λειτουργίας των κλειστών χώρων εστίασης και διασκέδασης, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ και ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ για τις ρυθμίσεις που θα ισχύσουν σταδιακά από τις 16 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ, ο υπουργός ευχαρίστησε για τη στήριξη της συνομοσπονδίας αλλά και τις πρωτοβουλίες της στην κατεύθυνση της ενημέρωσης των μελών της για την ανάγκη των εμβολιασμών, ενώ αναγνώρισε ότι οι ΜμΕ έχουν υποστεί, από το ξέσπασμα της πανδημίας έως σήμερα, τις μεγαλύτερες συνέπειες από τα lockdown της αγοράς.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ, ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να είναι αρωγός με κάθε δυνατό μέσο ώστε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μπορέσουν να συνεχίσουν να στηρίζουν την ελληνική οικονομία και μετά το τέλος της πανδημίας.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας επεσήμαναν τον προβληματισμό τους για τα νέα μέτρα και τις δυσκολίες που δημιουργούν, ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης και ζήτησαν από τον υπουργό τη στήριξη της πολιτείας με μέτρα ενίσχυσης που θα κάνουν τις επιχειρήσεις ικανές να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!