Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Προβλήματα ξανά στις υπηρεσίες του Facebook
[Η Ναυτεμπορική]: Προβλήματα ξανά στις υπηρεσίες του Facebook

[Η Ναυτεμπορική]: Προβλήματα ξανά στις υπηρεσίες του Facebook

Οι χρήστες των υπηρεσιών του Facebook θα πρέπει να έχουν γερά νεύρα τις τελευταίες ημέρες. Το απόγευμα της Παρασκευής σημειώθηκαν και πάλι τεχνικά προβλήματα στο Instagram και Co. Τα προβλήματα αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο σοβαρά όσο στην αρχή της εβδομάδας και ως εκ τούτου επιλύθηκαν γρήγορα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το Facebook αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα. «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι και εταιρείες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πρόσβαση στα προϊόντα του Facebook», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Εργαζόμαστε για μια ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα και ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία».

Σε πλατφόρμες όπως το “Downdetector” οι χρήστες ανέφεραν ξανά προβλήματα με όλο το φάσμα των εφαρμογών Facebook: με το ίδιο το δίκτυο, τις υπηρεσίες συνομιλίας Whatsapp και Messenger και την πλατφόρμα φωτογραφιών Instagram. Σχεδόν δύο ώρες αργότερα, το Facebook ανέφερε ότι το σφάλμα είχε διορθωθεί. «Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσοι δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα μας τις τελευταίες ώρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Διορθώσαμε το πρόβλημα και όλα πρέπει να επανέλθουν στο φυσιολογικό τώρα». Το Facebook απέδωσε τα προβλήματα σε μια αλλαγή διαμόρφωσης στα κέντρα δεδομένων του.

Πολλοί χρήστες εξέφρασαν πάντως το θυμό τους στο Twitter.

Μόλις την περασμένη Δευτέρα εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες δεν είχαν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Facebook για ώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!