Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Πρόστιμο» στα θερινά σινεμά
[Η Ναυτεμπορική]: «Πρόστιμο» στα θερινά σινεμά

[Η Ναυτεμπορική]: «Πρόστιμο» στα θερινά σινεμά

Λίγους μήνες μετά την ενθουσιώδη υποδοχή της ψηφιακής προβολής του, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνιστικού τμήματος «Meet the Neighbors» του 61ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη βγαίνει από την «υποχρεωτική καραντίνα» και συναντάει το κοινό του, στα θερινά σινεμά.

Σε διανομή της Danaos Films, η ελληνική δημιουργία -που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα- πρόκειται να βρεθεί στις μαρκίζες την πρώτη κιόλας εβδομάδα επαναλειτουργίας των κινηματογράφων. Ο υπεύθυνος της εταιρείας, Ηλίας Γεωργόπουλος αναφέρει: «Το “Πρόστιμο” είναι μια ταινία που μας έκανε εντύπωση, από την πρώτη στιγμή που την είδαμε. Η αμεσότητά της, ο ρυθμός κι οι φοβεροί χαρακτήρες της, συνθέτουν ένα εκρηκτικό κινηματογραφικό μείγμα. Η Danaos Films στηρίζει και πιστεύει στην καλή ελληνική ταινία, κι είμαστε σίγουροι ότι η έξοδός της, νωρίς το καλοκαίρι, θα αποτελέσει το ιδανικό ξεκίνημα για την επιστροφή του κόσμου στους κινηματογράφους».

Το σενάριο της ταινίας συνυπογράφουν οι Μπόγρης και Πάνος Τράγος, οι οποίοι μας συστήνουν σε έναν μοντέρνο υπόκοσμο, όπου συνυπάρχουν μπράβοι, η νεο-νουάρ αισθητική κι ένας ήρωας που φλερτάρει με την απόλυτη αποτυχία. Πρόκειται για έναν μικροαπατεώνα με ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα, τα οποία των υποχρεώνουν να πάρει μια απόφαση -να συνεργαστεί με το οργανωμένο έγκλημα κι έτσι να ξεπληρώσει τα χρέη του, αλλά να είναι δέσμιος των γκάνγκστερ, ή να συνεχίσει τη δραστηριότητά του και να ρισκάρει τη ζωή του; Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να πληρώσει το «Πρόστιμο»..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!