Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας καταστήματος ΑΒ λόγω κρούσματος Covid-19
[Η Ναυτεμπορική]: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας καταστήματος ΑΒ λόγω κρούσματος Covid-19

[Η Ναυτεμπορική]: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας καταστήματος ΑΒ λόγω κρούσματος Covid-19

Φωτογραφία αρχείου

Σε ανακοίνωση της προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του καταστήματος στα Πετράλωνα προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος λόγω ανίχνευση επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΑΒ Βασιλόπουλος με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της, ενημερώνει ότι το κατάστημα ΑΒ Πετραλώνων, στην οδό Κειριάδων 12, θα παραμείνει κλειστό λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εργαζόμενο.

Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Παράλληλα, η εταιρία έχει ενημερώσει τους εργαζόμενους και έχει φροντίσει να υποβληθούν όλοι σε τεστ για COVID 19.

Για τις ημέρες που το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, οι πελάτες της περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται από γειτονικά καταστήματα ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος AB eshop.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει όπως πάντα, να τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και τις Αρμόδιες Αρχές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!