Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Προσαγωγή εκπαιδευτικών στο τμήμα, μετά από μήνυση γονέα-αρνητή
[Η Ναυτεμπορική]: Προσαγωγή εκπαιδευτικών στο τμήμα, μετά από μήνυση γονέα-αρνητή

[Η Ναυτεμπορική]: Προσαγωγή εκπαιδευτικών στο τμήμα, μετά από μήνυση γονέα-αρνητή

Γονέας αρνητής υπέβαλε μήνυση κατά εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Καμινίων οι οποίοι δεν επέτρεψαν στο παιδί του την είσοδο στο σχολείο καθώς δεν διέθετε self-test, ενώ αρνούνταν να φορέσει και την προστατευτική μάσκα. Σύμφωνα με την καταγγελία της ΕΛΜΕ Πειραία, το αποτέλεσμα ήταν οι εκπαιδευτικοί να προσαχθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Συγκεκριμένα η ΕΛΜΕ καταγγέλει πως μετά την μήνυση «περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σχολείο και ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να μπουν μέσα σε αυτό, ώστε να τους οδηγήσει στο Τμήμα! Μπροστά στα μάτια εκατοντάδων μαθητών και δεκάδων συναδέλφων, οι εκπαιδευτικοί επιβιβάστηκαν στο περιπολικό και πήγαν στο Τμήμα, λόγω της μήνυσης του γονιού που (επαναλαμβάνουμε) αρνούνταν να κάνει το παιδί του self-test, αλλά και να φορέσει μάσκα!

Τελικά, μετά από πολύωρη κατάθεση (!), την (αναγκαστική κάτω από αυτές τις συνθήκες) υποβολή μήνυσης από τη Διευθύντρια του σχολείου και την παρέμβαση εισαγγελέα, οι εκπαιδευτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι, δεν οδηγήθηκαν δηλαδή στο αυτόφωρο»

Για το θέμα η ΓΑΔΑ εξέδωσε επίσης ανακοίνωση όπου αναφέρει:

«Σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα σε εκπαιδευτική μονάδα σε περιοχή του Πειραιά, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2021, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για εν εξελίξει επεισόδιο μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ως αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή, η οποία διέταξε όπως όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφερθούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, για να υποβάλλουν τις αντίστοιχες μηνύσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!