Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Προανακριτική-ΣΥΡΙΖΑ: Αυτούς τους ανώτατους εισαγγελείς προτείνουμε ως μάρτυρες και η ΝΔ απορρίπτει
[Η Ναυτεμπορική]: Προανακριτική-ΣΥΡΙΖΑ: Αυτούς τους ανώτατους εισαγγελείς προτείνουμε ως μάρτυρες και η ΝΔ απορρίπτει

[Η Ναυτεμπορική]: Προανακριτική-ΣΥΡΙΖΑ: Αυτούς τους ανώτατους εισαγγελείς προτείνουμε ως μάρτυρες και η ΝΔ απορρίπτει

«Σήμερα η πλειοψηφία της προανακριτικής προχωράει σε ένα ακόμη πραξικόπημα, μετατρέποντας μια κοινοβουλευτική επιτροπή σε κομματικό όργανο της ΝΔ» δηλώνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή.

Όπως εξηγούν, είναι «απόδειξη ότι αρνούνται έως και σήμερα να έρθουν και να καταθέσουν ως μάρτυρες ανώτεροι και ανώτατοι εν ενεργεία δικαστικοί όπως πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ». Συγκεκριμένα, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προανακριτική ζήτησαν να κληθούν ως μάρτυρες οι επόπτες αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Παπαγεωργίου και Μπρακουμάτσος, καθώς και οι εισαγγελείς Καλούδης και Ζαγοραίος.

«Η ΝΔ αρνείται να κάνει δεκτό το αίτημά μας, αποδεικνύοντας ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η απόκρυψη της αλήθειας».

Σύμφωνα με τους βουελυτές του ΣΥΡΙΖΑ, «μετά τις προχθεσινες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το περιεχόμενο εγγράφων του FBI, μέσω των οποίων μάθαμε ποιοί γνώριζαν και από πότε ότι υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή πολιτικών προσώπων, για μίζες σε υπουργούς και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αποδεικνύεται ότι το ένα και μοναδικό σκάνδαλο είναι αυτό της Novartis. Οι “κρυφοί άσσοι”, όπως θέλησαν να παρουσιάσουν τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Αγγελής, έβγαλαν και πάλι σκάνδαλο Novartis. Η προσπάθεια δε της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να μας πείσουν ότι δεν ισχύουν αυτα που εύκολα καταλαβαίνει κανείς όταν τα διαβάζει, ήταν απλώς γελοία.

Όσα μέσα και αν χρησιμοποιήσει η ΝΔ, τρομοκρατώντας μάρτυρες και εισαγγελείς για να “θάψει ” οριστικά το μεγάλο αυτό σκάνδαλο, η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα της το επιτρέψει» υποστηρίζουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!