Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Προανακριτική: Κατέθεσε ο Δ. Βερύκιος – Οι αντιδράσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
[Η Ναυτεμπορική]: Προανακριτική: Κατέθεσε ο Δ. Βερύκιος – Οι αντιδράσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

[Η Ναυτεμπορική]: Προανακριτική: Κατέθεσε ο Δ. Βερύκιος – Οι αντιδράσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Σε έλεγχο των ηχητικών αρχείων των συνεδριάσεων της προανακριτικής επιτροπής, που διερευνά την υπόθεση Ν. Παππά θα προβεί ομάδα βουλευτών – μελών της, μετά τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για «αλλοίωση» των πρακτικών. Ενημερώνοντας σχετικά τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής, Στ. Κελέτσης, είπε ότι, μετά από πρότασή του, που έγινε ομόφωνα δεκτή, εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις θα ελέγξουν την πιστή απόδοση των πρακτικών των συνεδριάσεων. Επανέλαβε ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από πλευράς του και ότι οι όποιες μη καταγραφές, που καταγγέλλονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετίζονται με αναφορές βουλευτών εκτός μικροφώνου και εκτός διαδικασίας.

Μετά τη σημερινή κατάθεση του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου, η επιτροπή αποφάσισε να καλέσει για εξέταση τον Αθανάσιο Τσάδαρη, πρώην αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Αττικής, την ερχόμενη Τρίτη, 1η Ιουνίου, στις 10 πμ. Την ίδια ημέρα, πρόσθεσε ο κ. Κελέτσης, η προανακριτική επιτροπή θα αποφασίσει για το εάν κληθούν νέοι μάρτυρες, ενώ επανέλαβε τη δυνατότητα που έχει και ο Νίκος Παππάς να προτείνει δικούς του μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, προτάθηκε από βουλευτές το όνομα του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Πηγές ΝΔ

Για τη σημερινή εξέταση του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου, πρώην μέλους του ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, επί ιδιοκτησίας του Δημήτρη Κοντομηνά, πηγές προσκείμενες στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ σχολίασαν ότι δημιουργεί «νέα σοβαρά ερωτηματικά για την παρασκηνιακή δράση του Νίκου Παππά την επίμαχη περίοδο του 2016, που στήθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών με στόχο τη χειραγώγηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!