Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Πράξη χρηματοδότησης 1,5 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση αποχετευτικών έργων στου Παπάγου
[Η Ναυτεμπορική]: Πράξη χρηματοδότησης 1,5 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση αποχετευτικών έργων στου Παπάγου

[Η Ναυτεμπορική]: Πράξη χρηματοδότησης 1,5 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση αποχετευτικών έργων στου Παπάγου

Πράξη χρηματοδότησης για την υλοποίηση αποχετευτικών έργων στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, ύψους 1.5 εκ. ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με τη γενική διευθύντρια Δ. Ασημάκη, στα γραφεία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για υποέργο του μεγάλου έργου «Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων σε περιοχές υψηλού κινδύνου πλημμύρας στην Περιφέρεια Αττικής» που θα κατασκευαστεί με πόρους του Ταμείου, το οποίο μεταφέρθηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο ειδικό αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης εξήρε τη διαχρονική συμπαράσταση και υποστήριξη του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη δρομολόγηση και υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων με αναπτυξιακό πρόσημο.
Σε δηλώσεις του επισήμανε ότι

«Είχα τη χαρά και την ευκαιρία να συναντηθώ με την κα Ασημάκη, τη γενική διευθύντρια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, το οποίο διαχρονικά συμπαρίσταται και συμβάλλει έμπρακτα στη διαμόρφωση συνθηκών ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρώτου και δεύτερου βαθμού. Εν προκειμένω μιλάμε για έργα αντιπλημμυρικά που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών, άρα αυτή η συμβολή του Ταμείου, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Σ΄αυτό το πλαίσιο υπογράψαμε-συνομολογήσαμε να δοθεί πάνω από ενάμισι εκατομμύριο ευρώ, για την κατασκευή έργων αποχέτευσης ομβρίων στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει μέσα από συγκεκριμένες πράξεις και αποφάσεις, ενισχύει και να θωρακίζει αποτελεσματικότερα την ασφάλεια της Αττικής και των πολιτών της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!