Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Πώς οι refurbished υπολογιστές ενισχύουν την πράσινη ανάπτυξη της εταιρείας σας
[Η Ναυτεμπορική]: Πώς οι refurbished υπολογιστές ενισχύουν την πράσινη ανάπτυξη της εταιρείας σας

[Η Ναυτεμπορική]: Πώς οι refurbished υπολογιστές ενισχύουν την πράσινη ανάπτυξη της εταιρείας σας

Ακούτε τις φράσεις «πράσινη ανάπτυξη», «βιωσιμότητα», «κυκλική οικονομία» ή «refurbished υπολογιστές» και τις θεωρείτε… θεωρία;

Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς η επαναχρησιμοποίηση υπολογιστών μπορεί να ωφελήσει και τη δική σας επιχείρηση σήμερα, πρακτικά.

Refurbished υπολογιστές και πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα τα πλεονεκτήματα του refurbished εξοπλισμού.

Από τη μείωση των εξόδων, την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και την αξιοπιστία, μέχρι τη δοκιμή νέων τεχνολογιών στο ελάχιστο δυνατό κόστος και την εύκολη προσαρμογή στα νέα δεδομένα της εποχής μας (work from home, digital nomads κλπ.) η επένδυση σε ανακατασκευασμένα (refurbished) PC μπορεί να ωφελήσει μια πληθώρα εταιρειών, ασχέτως μεγέθους, αντικειμένου ή κλάδου.

Ένα, όμως από τα σημαντικότερα οφέλη του ανακατασκευασμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, είτε πρόκειται για refurbished εκτυπωτές, refurbishedserver ή refurbished υπολογιστές , είναι η πράσινη ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω της κυκλικής οικονομίας.

Τι είναι η κυκλική οικονομία;

Πολύ επιγραμματικά, με τον όρο κυκλική οικονομία εννοούμε τις διαδικασίες εκείνες που ελαχιστοποιούν τη δημιουργία αποβλήτων ενώ ταυτόχρονα μειώνουν και τις εισροές νέων πόρων.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Μέσω της συντήρησης, της επαναχρησιμοποίησης, της ανακαίνισης ή ανακατασκευής και φυσικά μέσω της ανακύκλωσης προϊόντων.

Όσον αφορά την ανακατασκευή υπολογιστών, η συλλογή μη-χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού, η ασφαλής διαγραφή των δεδομένων του, η ανανέωσή του και η μεταπώληση του είναι διαδικασίες σημαντικά πιο φιλικές προς το περιβάλλον σε σύγκριση με την κατασκευή ενός νέου μηχανήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!