Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Πώς η πίεση στον Μπάιντεν ευνοήσε την Κάμαλα Χάρις
[Η Ναυτεμπορική]: Πώς η πίεση στον Μπάιντεν ευνοήσε την Κάμαλα Χάρις

[Η Ναυτεμπορική]: Πώς η πίεση στον Μπάιντεν ευνοήσε την Κάμαλα Χάρις

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν μερικές από τις πιο δύσκολες για τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έχει απορροφήσει τη διμερή κριτική για τη χαοτική αποχώρηση από το Αφγανιστάν και την εθνική απογοήτευση λόγω της αναζωπύρωσης της πανδημίας της COVID-19.

Η αρνητική προσοχή που στρέφεται στον Μπάιντεν έχει απομακρύνει λίγη από την πίεση της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, η οποία πέρασε τις αρχές του καλοκαιριού σε τρομερή πίεση λόγω της μεγάλης αύξησης των μεταναστών που κατευθύνονται προς τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Ο αριθμός των μεταναστών που επιδιώκουν να διασχίσουν τα σύνορα παραμένει υψηλός, αλλά δεν η Κάμαλα Χάρις δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Η ίδια η κ. Χάρις έχει πει ελάχιστα για το Αφγανιστάν και, γενικά, δεν έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις. Αντ ‘αυτού, τις τελευταίες εβδομάδες, έχει κολλήσει σε γεγονότα.

Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι απίστευτα σημαντικά. Οι συνθήκες στα σύνορα, τα δεινά στο Αφγανιστάν και η θανατηφόρα πανδημία είναι ανθρωπιστικές κρίσεις. Αλλά αυτά τα ζητήματα έχουν επίσης πολιτικές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της αντιπροέδρου.

Για μεγάλο μέρος της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού, όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times, η κ. Χάρις χρησίμευε ως «αμορτισέρ» για τον Μπάιντεν. Οι Ρεπουμπλικανοί είχαν πρόβλημα να επιτεθούν στον πρόεδρο. Οι συντηρητικοί πολιτικοί και το Fox News, ωστόσο, έκαναν κάποια πρόοδο εκτοξεύοντας «βολές» προς την Κάμαλα Χάρις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!