Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Porsche Design και η AOC αποκαλύπτουν την οθόνη Porsche Design AOC AGON PD27
[Η Ναυτεμπορική]: Η Porsche Design και η AOC αποκαλύπτουν την οθόνη Porsche Design AOC AGON PD27

[Η Ναυτεμπορική]: Η Porsche Design και η AOC αποκαλύπτουν την οθόνη Porsche Design AOC AGON PD27

Το lifestyle brand Porsche Design και η AOC ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν την πρώτη gaming οθόνη Porsche Design AOC AGON, μία 27 ιντσών οθόνη που προσφέρει μια εμπειρία παρόμοια με αυτήν της οδήγησης ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Η σχετική παρουσίαση έγινε κατά την διάρκεια του πρώτου αποκλειστικού online press conference της AOC και της Porsche Design το οποίο παρακολουθήσαμε.

Το ανταγωνιστικό gaming είναι προσβάσιμο και φιλόξενο, αλλά ο ίδιος ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Αρχάριοι και επαγγελματίες μπορούν να συμφωνήσουν σε έναν βασικό παράγοντα: ο εξοπλισμός υψηλής απόδοσης είναι το κλειδί για την επιτυχία. Ακριβώς όπως ένας οδηγός αγωνιστικού αυτοκινήτου που προβλέπει και υπολογίζει πως να εισέλθει στην κορυφή μιας στροφής στην πίστα, έτσι και οι παίκτες των e-sports πρέπει να αντιδρούν γρήγορα και να παίρνουν αποφάσεις σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η απόδοση κάθε μέρους του εξοπλισμού είναι υψίστης σημασίας, και μπορεί εύκολα να καθορίσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Porsche Design αξιοποίησε το DNA του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διαθέτει και συνεργάστηκε με την AOC για να δημιουργήσει μία οθόνη υψηλών επιδόσεων – κυρίως για εκείνους τους gamers που επιδιώκουν τη νίκη.

“ ” αναφέρει ο Roland Heiler, Chief Design Officer at Porsche Design.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!