Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Πλεύρης για πλαστά πιστοποιητικά: Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι- Δύσκολο να παραβιαστεί το σύστημα
[Η Ναυτεμπορική]: Πλεύρης για πλαστά πιστοποιητικά: Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι- Δύσκολο να παραβιαστεί το σύστημα

[Η Ναυτεμπορική]: Πλεύρης για πλαστά πιστοποιητικά: Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι- Δύσκολο να παραβιαστεί το σύστημα

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παραβιαστεί το σύστημα», διαβεβαίωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σχολιάζοντας τις περιπτώσεις καταγγελιών για πλαστά πιστοποιητικά covid, που λαμβάνουν διαστάσεις πανδημίας το τελευταίο διάστημα, ενώ τόνισε ότι εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι.

Μιλώντας στο MEGA, ο υπουργός τόνισε ότι το σύστημα είναι αρκετά έως πολύ ασφαλές και πραγματικά η λειτουργία του δεν έχει θέσει σε κίνδυνο το εμβολιαστικό πρόγραμμα,.

Ωστόσο, όπως είπε, «Μιλάμε για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό το αναφέρω γιατί είχε δοθεί η εικόνα στην αρχή, ειδικά στον Παλαμά, πως επειδή ήταν πολύ περισσότεροι οι εμβολιασμοί από τον πληθυσμό, ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι άλλο. Δεν συμβαίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παραβιαστεί το σύστημα. Στην πραγματικότητα παραβιάζεται με έναν και μοναδικό τρόπο, αν υπάρχει κάποιος επίορκος, ο οποίος έχει τους κωδικούς. Όμως χάρις στις ‘άμυνες’ του συστήματος, μπορούμε να βρούμε αυτές τις περιπτώσεις»

Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι «Κοιτάμε παντού. Όπου έχουμε καταγγελία. Αυτή τη στιγμή- τουλάχιστον από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας- είμαι σε συνεχή επαφή με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, οπουδήποτε γίνεται η οποιαδήποτε καταγγελία».

Όπως εξήγησε, το ένα έχει να κάνει με κωδικούς, αν έχουν αλλάξει, που, είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις και το δεύτερο, ανέφερε ότι είναι λίγο πιο σύνθετο και εξετάζεται παραπάνω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!