Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: PLAYMOBIL: Κατασκεύασε επαναχρησιμοποιούμενο κάλυμμα μύτης – στόματος
[Η Ναυτεμπορική]: PLAYMOBIL: Κατασκεύασε επαναχρησιμοποιούμενο κάλυμμα μύτης – στόματος

[Η Ναυτεμπορική]: PLAYMOBIL: Κατασκεύασε επαναχρησιμοποιούμενο κάλυμμα μύτης – στόματος

Ο Όμιλος Brandstätter, στον οποίο ανήκει το σήμα παιδικών παιχνιδιών Playmobil, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του, κατασκεύασε επαναχρησιμοποιούμενο κάλυμμα μύτης και στόματος με σκοπό τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του ιού Covid-19 μέσω εξερχόμενων σταγονιδίων.

Πρώτα διένειμε το προϊόν στους εργαζομένους των εταιρειών του σε όλο τον κόσμο και πλέον προχωρά στη διάθεση του και για το ευρύ καταναλωτικό κοινό. Στη χώρα μας, η PLAYMOBIL Hellas θα προσφέρει το ποσόν στο σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με τον οποίο έχει μια σταθερή συνεργασία από το 2012 στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give.

Το κάλυμμα θα προσφέρεται στην τιμή των 4,99 ευρώ και θα διατίθεται ηλεκτρονικά με αποστολή email στο info@playmobil.gr . Κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά χρώματα και μεγέθη κατάλληλα για όλα πρόσωπα. Πολύ σύντομα, θα κυκλοφορήσει και σε νέα χρώματα.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, η παραγωγή του πρώτου επαναχρησιμοποιούμενου καλύμματος μύτης και στόματος PLAYMOBIL έχει ξεκινήσει από τις 7 Απριλίου με την εταιρεία να έχει δημιουργήσει τα νέα εξειδικευμένα καλούπια που απαιτούνταν για τον περίπλοκο σχεδιασμό της μάσκας, σε χρόνους ρεκόρ. Με τις κυβερνήσεις πολλών χωρών να έχουν κάνει υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε διάφορους χώρους και την ανησυχία γιατρών, νοσηλευτών και κοινού για την έλλειψη τους, που έχει γίνει αισθητή σε παγκόσμιο επίπεδο, οι κινήσεις της εταιρείας για την έγκαιρη παραγωγή του καλύμματος και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του κόσμου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, ήταν ένας πραγματικός αγώνας δρόμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!