Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ στο eBay
[Η Ναυτεμπορική]: Τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ στο eBay

[Η Ναυτεμπορική]: Τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ στο eBay

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων της, η eBay αποκαλύπτει τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που πουλήθηκαν ποτέ στο marketplace.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της eBay, μερικά από τα πιο ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ μέσα από την πλατφόρμα είναι: ένα Gigayacht, αξίας 168 εκατ. δολαρίων, ένα αεροπλάνο Gulfstream II, το οποίο πουλήθηκε στην τιμή των 4.9 εκατ. δολαρίων, ένα γεύμα με τον Warren Buffet, αξίας 4.5 εκατ. δολαρίων, η μικρή πόλη του Άλμπερτ, αξίας $2.5 εκατ. δολαρίων, ένα σπίτι με πολεμικό καταφύγιο, το οποίο αγοράστηκε στην τιμή των 2.1 εκατ. δολαρίων, μία κάρτα μπέιζμπολ Honus Wagner, αξίας 1.1 εκατ. δολαρίων, μια Ferrari Enzo, αξίας 1 εκατ. δολαρίων και All-Star συλλεκτικά βιβλία κόμικς, αξίας 936.223 δολαρίων.
Όμως οι υπερβολικά υψηλές τιμές δεν προϋποθέτουν απαραίτητα πολυτελή σκάφη και μεγάλα σπίτια.
Η ιστορία έχει διδάξει πως οι παθιασμένοι καταναλωτές μπορεί να αγοράσουν ακόμη κι ένα απλό συλλεκτικό αντικείμενο, που όμως κοστίζει μια περιουσία. Σε αυτή τη λογική, μεγάλα ποσά έχουν καταβληθεί για το ρολόι Grand Complications του Patek Philippe, το ρόπαλο του μπέιζμπολ του Shoeless Joe Jackson, την Tom Brady Playoff Contenders Championship κάρτα με το εισιτήριο του 2000, το πιάνο του Elvis Presley’s 1912 Wm. Knab & Co., μια Michael Jordan 1997 πολύτιμη μεταλλική κάρτα με πετράδια, καθώς και για ένα Newmar King Aire Motorhome.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!