Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ποια νέα μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση – Έρχονται νέες απαγορεύσεις στις μετακινήσεις
[Η Ναυτεμπορική]: Ποια νέα μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση – Έρχονται νέες απαγορεύσεις στις μετακινήσεις

[Η Ναυτεμπορική]: Ποια νέα μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση – Έρχονται νέες απαγορεύσεις στις μετακινήσεις

Της Ανθής Αγγελοπούλου

Το ενδεχόμενο πιο σκληρών μέτρων εξετάζει η κυβέρνηση καθώς όλα δείχνουν ότι το δεύτερο lockdown δεν είναι επιτυχές. Η χαλάρωση που παρατηρείται έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσουν οι ΜΕΘ και να καταγράφουμε καθημερινά δεκάδες νεκρούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας μόνο για την Κυριακή εστάλησαν 1 εκατ. sms για άσκηση. Μία άλλη εποχή εκτός πανδημίας αυτό θα ήταν εξαιρετικό νέο καθώς θα έδειχνε τη στροφή του Έλληνα σε μια πιο υγιεινή στάση ζωής που θα βοηθούσε στο μέλλον να μειωθούν τα περιστατικά παχυσαρκίας και διαβήτη σε πρώτη φάση και άλλες παθήσεις που συνεπάγονται.

Ωστόσο, σε περίοδο καραντίνας αυτά τα νούμερα αποδεικνύουν απλά ότι ο κόσμος δεν έχει πάρει στα σοβαρά την πανδημία και το τι θα επιφέρει στις ζωές στο άμεσο μέλλον αν δεν την ανακόψουμε.

Μην ξεχνάμε ότι σε αυτό το 1 εκατ. των sms προστίθενται άλλα τόσα σε χειρόγραφες βεβαιώσεις. Και μην αναρωτηθείτε που έκαναν εκτύπωση οι συμπολίτες μας των βεβαιώσεων αυτών. Θα σας πω πολύ απλά ότι τι είχαν ετοιμάσει κατά εκατοντάδες πριν ακόμα κλείσουν τα καταστήματα. Ενώ, δεν είναι λίγοι που απλά σβήνουν την ημερομηνία και βάζουν τη νέα για να μην ταλαιπωρούνται.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει όπως μαθαίνουμε το ενδεχόμενο της απαγόρευσης της νυχτερινής κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!