Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Πέτσας: Πρώτα θα ανοίξουν δραστηριότητες λιανεμπορίου που δεν είναι πηγές υπερμετάδοσης.
[Η Ναυτεμπορική]: Πέτσας: Πρώτα θα ανοίξουν δραστηριότητες λιανεμπορίου που δεν είναι πηγές  υπερμετάδοσης.

[Η Ναυτεμπορική]: Πέτσας: Πρώτα θα ανοίξουν δραστηριότητες λιανεμπορίου που δεν είναι πηγές υπερμετάδοσης.

Παρασκευή και Δευτέρα θα αξιολογηθεί το πώς εξελίσσεται η διασπορά του κορωνοιού στην χώρα μετά το lockdown και θα εξεταστεί η προοπτική της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων, σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Όπως είπε, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM» «Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή. Άρα, πάντα θα παίρνουμε το κατάλληλο μέτρο που εκείνη τη στιγμή ενδείκνυται, σύμφωνα με τους ειδικούς, για να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού στην κοινότητα. Δεν θα αποκλείσουμε ποτέ κανένα από τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας, μέχρι να μπορέσει να εμβολιαστεί ένα ικανό τμήμα του πληθυσμού και να αφήσουμε πίσω αυτό τον εφιάλτη των τελευταίων εννέα μηνών.

Σήμερα περιμένουμε να γίνει, μια επιπέδωση της καμπύλης σε σχέση με τα κρούσματα της αντίστοιχης ημέρας της προηγούμενης εβδομάδας. Περιμένουμε αυτό να διατηρηθεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και σιγά-σιγά να πέφτουμε σε αριθμό κρουσμάτων και να προσεγγίζουμε επίπεδα, τα οποία θα μας επιτρέψουν σιγά-σιγά να ξανανοίξουμε. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση Παρασκευή και Δευτέρα και αν χρειαστεί να πάμε σε σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνικής δραστηριότητας, αυτό θα κάνουμε. Θυμίζω ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και τον Μάιο. Είχαμε ανοίξει σε τρεις φάσεις, 4 Μαΐου, 11 Μαΐου και 18 Μαΐου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!