Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Πέτσας: Αντίθετες με όλες τις δημοσκοπήσεις οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση
[Η Ναυτεμπορική]: Πέτσας: Αντίθετες με όλες τις δημοσκοπήσεις οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση

[Η Ναυτεμπορική]: Πέτσας: Αντίθετες με όλες τις δημοσκοπήσεις οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση

Η πλήρης αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας και η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης είναι τρεις από τις άμεσες δράσεις τις οποίες δρομολογεί η κυβέρνηση και θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2021. Αυτό υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ενημερώνοντας την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, σχετικά με τη διαχείριση του πρόσφατου κύματος κακοκαιρίας «Μήδεια».

Παράλληλα ο κ. Πέτσας απέρριψε τις κατηγορίες των βουλευτών της αντιπολίτευσης, «για ολιγωρία και αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και του επιτελικού κράτους στη διαχείριση της κακοκαιρίας», αντιτείνοντας ότι «η Μήδεια ήταν ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο με πρωτοφανή επταπλάσιο όγκο χιονιού και πτώσεις δέντρων».

Απαντώντας στον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη που έκανε λόγο για «πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης και του επιτελικού της κράτους», ο κ. Πέτσας αντέτεινε ότι οι κατηγορίες του αυτές είναι αντίθετες «με όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ 15 με 17 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ». «Μετά από όλες αυτές τις καταστάσεις που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει καθηλωμένη. Οι πολίτες πιστώνουν στη κυβέρνηση ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση και εμείς θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε αυτά που δεσμευτήκαμε να κάνουμε άρα ψάξτε αλλού για αποτυχία και όχι στη ΝΔ», τόνισε ο κ. Πέτσας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!