Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Δράσεις που περιλαμβάνουν 242 δομές για τους άστεγους χρήστες ναρκωτικών
[Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Δράσεις που περιλαμβάνουν 242 δομές για τους άστεγους χρήστες ναρκωτικών

[Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Δράσεις που περιλαμβάνουν 242 δομές για τους άστεγους χρήστες ναρκωτικών

Σειρά δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου των άστεγων χρηστών ναρκωτικών, υλοποιούνται με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και τη συνεργασία των δήμων, που περιλαμβάνουν 242 δομές, με χρηματοδότηση περί τα 130 εκ. ευρώ, ενώ επωφελούνται 230.000 πολίτες.

Οι δράσεις, που αφορούν στους άστεγους χρήστες ναρκωτικών, την υλοποίηση δράσεων που θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου σε κεντρικά σημεία της Πρωτεύουσας, καθώς και η ένταξη σχετικών έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Εθνικό Συντονιστή παρά τω Πρωθυπουργώ για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών, Δρ. Χ. Κουϊμτσίδη.

Ο κ. Πατούλης μάλιστα, πρότεινε τη σύσταση μιας ομάδας εργασίας η οποία θα αναλάβει δράση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα το οποίο εντοπίζεται στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δήλωσε ότι «Με συλλογική προσπάθεια και με τη συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κεντρικής Διοίκησης και Φορέων μπορούμε να ενισχύσουμε αποτελεσματικά το δίκτυο κοινωνικής προστασίας. Προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος. Με στοχευμένες δράσεις θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Σε συνεργασία με δήμους, με τον Εθνικό Συντονιστή και κοινωνικούς φορείς, δημιουργούμε μια συμμαχία ισχυρής κοινωνικής ευθύνης και υλοποιούμε δράσεις και προγράμματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία και υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!