Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Δεκάδες φιάλες αίματος για το «ΕΛΠΙΣ» συγκεντρώθηκαν στην χθεσινή αιμοδοσία
[Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Δεκάδες φιάλες αίματος για το «ΕΛΠΙΣ» συγκεντρώθηκαν στην χθεσινή αιμοδοσία

[Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Δεκάδες φιάλες αίματος για το «ΕΛΠΙΣ» συγκεντρώθηκαν στην χθεσινή αιμοδοσία

Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποίησαν χθες 9 Απριλίου η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον ΙΣΑ και τον Ιερό Ναό Προφήτη Δανιήλ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα θερμή και συγκεντρώθηκαν δεκάδες φιάλες αίματος, οι οποίες θα διατεθούν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ». Επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Ο περιφερειάρχης Αττικής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ευχαρίστησε θερμά, τον εφημέριο του Ι.Ν. Προφήτη Δανιήλ Σπύρο Παπασπύρο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συνέβαλε στην εθελοντική αιμοδοσία. Όπως επισήμανε, η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι ιδιαίτερα σημαντική και βοηθάει καθοριστικά στην κάλυψη των ελλείψεων, οι οποίες είναι ακόμα μεγαλύτερες λόγω της πανδημίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πατέρα Σπύρο Παπασπύρου και όλους τους κατοίκους της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας προσφέροντας εθελοντικά ένα από τα υπέρτατα αγαθά, το αίμα τους. Τέτοιου είδους προσφορές σώζουν ζωές και συμβάλουν στη δημιουργία μιας κυψέλης αγάπης και ελπίδας.

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει την πρωτοβουλία διοργάνωσης εθελοντικών αιμοδοσιών και μάλιστα δύο φορές του μήνα, θέλοντας να συμβάλλει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, στην ενίσχυση της εθνικής προσπάθειας που αφορά στην κάλυψη των αναγκών αίματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!