Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Πελώνη για δηλώσεις Ερντογάν: Προφανώς είναι απορριπτέα η λύση των δύο κρατών
[Η Ναυτεμπορική]: Πελώνη για δηλώσεις Ερντογάν: Προφανώς είναι απορριπτέα η λύση των δύο κρατών

[Η Ναυτεμπορική]: Πελώνη για δηλώσεις Ερντογάν: Προφανώς είναι απορριπτέα η λύση των δύο κρατών

«Προφανώς, είναι απορριπτέα η λύση των δύο κρατών», δηλώνει η κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αρ. Πελώνη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ερντογάν .

Η κ. Πελώνη μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως, «Ακούσαμε και χθες το βράδυ από τον κ. Ερντογάν να επαναλαμβάνει τις τουρκικές θέσεις περί δύο κρατών. Τόσο αυτές, όσο και οι σημερινές εξαγγελίες είναι σαφές ότι καταπατούν τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. (σ.σ. για το καθεστώς της Αμμοχώστου). Όλη η ρητορική αντιβαίνει στις αποφάσεις για την επίλυση του Κυπριακού, με βάση τη διεθνή νομιμότητα και το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Είναι εξαγγελίες και προσπάθειες για την ανατροπή της προοπτικής μιας επίλυσης στη βάση της διεθνούς νομιμότητας που μας βρίσκουν αντίθετους. Προφανώς, είναι απορριπτέα η λύση των δύο κρατών», τονίζει η κ. Πελώνη.

«Δυσκολεύει την προοπτική επίλυσης με βάση το πλαίσιο που υπάρχει. Βρισκόμαστε σε απόλυτο συντονισμό με την Κυπριακή Δημοκρατία για τις διπλωματικές απαντήσεις στις εξαγγελίες αυτές που βρίσκονται σε αντίθεση και με τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου», υπογραμμίζει η κυβερνητική Εκπρόσωπος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!