Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Πεδίο συνεργασιών και ανάπτυξης το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα
[Η Ναυτεμπορική]: Πεδίο συνεργασιών και ανάπτυξης το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα

[Η Ναυτεμπορική]: Πεδίο συνεργασιών και ανάπτυξης το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα

Της Λέττας Καλαμαρά

Σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στο ηλεκτρονικό εμπόριο εξελίσσεται η Ελλάδα, επισημαίνουν, μιλώντας στο «naftemporiki.gr», ο Ilya Kretov, Γενικός Διευθυντής της eBay για τις Αναδυόμενες Αγορές και ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO της The Best Company S.A., μετά και την ανακοίνωση της συνεργασίας τους. Ο Ιlya Kretov τονίζει πως η E Bay πιστεύει στην ελληνική αγορά και σχεδιάζει περαιτέρω συνεργασίες.

Κύριε Kretov ηeBay τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται συστηματικά στην ελληνική αγορά των ΜμΕ και της ανάπτυξής τους μέσω του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Ποιος είναι ο απολογισμός αυτής της προσπάθειας έως σήμερα;

Πράγματι, τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα αποτελεί για εμάς μια από τις κορυφαίες αγορές, όπου εστιάζουμε, προσφέροντας στις ελληνικές ΜμΕ καθοδήγηση και εργαλεία που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους, προσφέροντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να εξάγουν τα προϊόντα τους σε 190 αγορές της eBay.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ πως τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά, με περισσότερους από 12.000 Έλληνες πωλητές να δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα μας – αριθμός που αυξάνεται καθημερινά.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο, οι νέοι πωλητές της πλατφόρμας μας αυξήθηκαν κατά 10%, με τις πωλήσεις τους ανά τον κόσμο να ξεπερνούν τα 900.000 αντικείμενα.

Η ανοδική τάση συνεχίστηκε έως και το πρώτο τρίμηνο του 2021, με την αύξηση των νέων πωλητών να αγγίζει το 16% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2020.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!