Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Πατούλης προς γιατρούς σε δομές των Π.Ε. : «Θα έπρεπε να είστε τριπλάσιοι»
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Πατούλης προς γιατρούς σε δομές των Π.Ε. : «Θα έπρεπε να είστε τριπλάσιοι»

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Πατούλης προς γιατρούς σε δομές των Π.Ε. : «Θα έπρεπε να είστε τριπλάσιοι»

«Θα έπρεπε να είστε τριπλάσιοι στον αριθμό και είναι σημαντικό να υπάρχει επάρκεια προσωπικού στον τομέα των υγειονομικών ελέγχων» δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στη συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με ιατρούς που υπηρετούν σε υγειονομικές δομές σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής και στα νησιά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου είδους συναντήσεις. «Αυτή είναι η αρχή ενός κύκλου συναντήσεων που θα κάνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θα συνεργαστούμε στενά για να υλοποιήσουμε ορθές πρακτικές και να διορθώσουμε παθογένειες. »

Από τη συζήτηση του περιφερειάρχη με τους ιατρούς ως μεγαλύτερα προβλήματα αναδείχθηκαν η έλλειψη προσωπικού και οι χαμηλές αμοιβές, προβλήματα για τα οποία τους επισήμανε ότι θα συνεργαστεί στενά μαζί τους για να βρουν από κοινού λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Βούλησή μου είναι να διεκδικήσουμε από την κεντρική κυβέρνηση αυτά που απαιτούνται για να γίνει πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό το έργο σας, με έμφαση στην ενδυνάμωση του προσωπικού, ένα θέμα που το έχω θέσει μετ’ επιτάσεως και στη Βουλή. Θα έπρεπε να είστε τριπλάσιοι στον αριθμό και είναι σημαντικό να υπάρχει επάρκεια προσωπικού στον τομέα των υγειονομικών ελέγχων» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αναφερόμενος στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου που έχουν προσληφθεί για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω πανδημίας ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι είναι ανάγκη να δοθεί παράταση στη θητεία τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!