Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Παραμένει υποχρεωτική η χρήση της μάσκας στο μετρό του Λονδίνου
[Η Ναυτεμπορική]: Παραμένει υποχρεωτική η χρήση της μάσκας στο μετρό του Λονδίνου

[Η Ναυτεμπορική]: Παραμένει υποχρεωτική η χρήση της μάσκας στο μετρό του Λονδίνου

Η χρήση της μάσκας θα παραμείνει υποχρεωτική στο μετρό και σε άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Λονδίνο μετά την επόμενη Δευτέρα, πρόκειται να ανακοινώσει η Transport for London , ενώ οι εθνικοί φορείς σιδηροδρόμων και λεωφορείων στην Αγγλία δήλωσαν ότι θα ζητούσαν μόνο οι επιβάτες να ακολουθήσουν τις κυβερνητικές οδηγίες.

Τα σωματεία και οι φορείς της βιομηχανίας λεωφορείων επιτέθηκαν στην κυβέρνηση για «διφορούμενα μηνύματα» σχετικά με τις αλλαγές από τις 19 Ιουλίου, όταν η χρήση της μάσκας δεν θα είναι πλέον υποχρεωτική, λέγοντας ότι η αλλαγή ρητορικής καθιστούσε αδύνατο τον προγραμματισμό από τους φορείς, θέτοντας σε κίνδυνο προσωπικό και τις υπηρεσίες.

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει ότι θα συνεχίσουν να απαιτούν από τους επιβάτες να φορούν μάσκες και η υπηρεσία τρένων της Eurostar που διασχίζει τη Μάγχη δήλωσε τώρα ότι θα θέσει τη χρήση της μάσκας ως προϋπόθεση για το ταξίδι, από το check in στο σταθμό St Pancras του Λονδίνου.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, είπε ότι θέλει να παραμείνουν οι μάσκες και ο επίτροπος της TfL, Άντι Μπάιφορντ, είναι έτοιμος να καταστήσει τη μάσκα υποχρεωτική στο μετρό, το λεωφορείο και τα τρένα.

Ο κ. Καν δήλωσε ότι η υποχρεωτική μάσκα προσώπου θα δώσει στους Λονδρέζους και τους επισκέπτες την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη και θα προστατεύσουν τους εργαζόμενους στις μεταφορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!