Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Οι παράλληλες εκδηλώσεις του 2ου Φόρουμ Καινοτομίας, με τίτλο «Η Καινοτομία οδηγεί τις εξελίξεις»
[Η Ναυτεμπορική]: Οι παράλληλες εκδηλώσεις του 2ου Φόρουμ Καινοτομίας, με τίτλο «Η Καινοτομία οδηγεί τις εξελίξεις»

[Η Ναυτεμπορική]: Οι παράλληλες εκδηλώσεις του 2ου Φόρουμ Καινοτομίας, με τίτλο «Η Καινοτομία οδηγεί τις εξελίξεις»

Έξι παράλληλες εκδηλώσεις, εστιασμένες σε ισάριθμες θεματικές ενότητες, έχουν προγραμματιστεί και θα μεταδοθούν διαδικτυακά, στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ Καινοτομίας, με τίτλο «Η Καινοτομία οδηγεί τις εξελίξεις», που θα λάβει χώρα σε υβριδική μορφή, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και συνδιοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

Πρόκειται για εκδηλώσεις, οι οποίες αφορούν στη διανοητική ιδιοκτησία, στις καινοτόμες λύσεις parking, στο software και το πώς συμμετέχει στις θεραπείες, στις αυτοματοποιημένες διαγνώσεις μικροβιακών λοιμώξεων, στην έννοια της συνεργασίας ως επιταχυντή της καινοτομίας και στο μετασχηματισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών για κάθετες βιομηχανίες.

ΟDr. Ernst Reichel, Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, δήλωσε σχετικά ότι «ηκαινοτομία είναι το κλειδί για νέες επενδύσεις, τις οποίες η Ελλάδα έχει πραγματικά ανάγκη. Μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει σταθερή ανάπτυξη και η προοπτική καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας για τις νέες Ελληνίδες και τους νέους Έλληνες στην ίδια τους τη χώρα. Χαίρομαι ως εκ τούτου που υπάρχει στον τομέα αυτό μια σειρά επιτυχημένων ελληνογερμανικών συνεργασιών, για τις οποίες θα ακούσουμε περισσότερα στο2ο Innovation Forum στις 24 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Με τη συμμετοχή γερμανικών και ελληνικών επιχειρήσεων, μεταξύ αυτών και νεοφυών, θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες δείχνοντας έτσι το δρόμο για μελλοντικές συμπράξεις και καινοτομίες».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος του ΔΣ του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου,Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, τόνισε ότι «οι παράλληλες εκδηλώσεις του 2ου Φόρουμ Καινοτομίας θα λειτουργήσουν ως δημόσια think tanks, ως δεξαμενές σκέψεις, για την παραγωγή νέων ιδεών και προτάσεων στο πεδίο της καινοτομίας και τη διάχυση αυτών στο ευρύ κοινό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!