Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Παπαστράτος: Επενδύσεις στην “smoke free” κοινωνία
[Η Ναυτεμπορική]: Παπαστράτος: Επενδύσεις στην “smoke free” κοινωνία

[Η Ναυτεμπορική]: Παπαστράτος: Επενδύσεις στην “smoke free” κοινωνία

Στις δραστηριότητες περί των νέων καπνικών προϊόντων που συνδέονται με τη μείωση του παραδοσιακού καπνίσματος θα συνεχίσει να επενδύει η Παπαστράτος ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και συνεισφέροντας σε έναν φιλόδοξο στόχο: ένα εκατ. καπνιστές να εγκαταλείψουν το τσιγάρο μέχρι το 2021.

Αυτή τη δέσμευση ανέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος χθες, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ο κ. Κικίλιας μάλιστα αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής στον απόηχο του αντικαπνιστικού νόμου, ενώ χαρακτήρισε το εγχείρημα της Παπαστράτος συμβατό με την εποχή διακρίνοντας σ’ αυτό σεβασμό στο ανώτατο αγαθό που είναι η υγεία των πολιτών.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη προϊόντων τα οποία δεν παράγουν καπνό και ταυτόχρονα μειώνουν τις επιβλαβείς συνέπειες του καπνίσματος.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρπαντίδη η πολλαπλασιαστική αξία της εταιρείας δεν επικεντρώνεται σε επιχειρηματικές επιδόσεις, αλλά προσπαθεί να δημιουργεί και κοινωνικό πλεόνασμα υποστηρίζοντας ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο και μια “smoke free” κοινωνία, όπου οι άνθρωποι θα έχουν τις επιλογές: αν δεν καπνίζουν να μην το ξεκινήσουν, αν καπνίζουν να το διακόψουν κι αν δεν το διακόψουν να αλλάξουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!