Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Παπανδρέου: Προτείνει τρεις συζητήσεις σε τρεις θεματικές ενότητες με όλους τους υποψήφιους
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Παπανδρέου: Προτείνει τρεις συζητήσεις σε τρεις θεματικές ενότητες με όλους τους υποψήφιους

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Παπανδρέου: Προτείνει τρεις συζητήσεις σε τρεις θεματικές ενότητες με όλους τους υποψήφιους

Με πρόταση για τρεις (3) δημόσιες συζητήσεις (debates) σε τρεις (3) θεματικές ενότητες προσήλθε η εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου, Έφη Χαλάτση στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής για την εκλογή νέας ηγεσίας.

Σύμφωνα με την πρόταση που δημοσιοποιήθηκε από το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου, προτείνονται 3 θεματικές δημόσιες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων επί ετων εξής ενοτήτων:

1. Δίκαιη μετάβαση στο νέο παραγωγικό πρότυπο – Πράσινη Ανάπτυξη

2. Προκλήσεις για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς σήμερα

3. Κοινωνικό Κράτος και Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία

Προτείνεται η διεξαγωγή των συζητήσεων να γίνει με τη χρήση διαδικτύου και απευθείας τηλεοπτική μετάδοση και με επαρκή χρόνο απαντήσεων για όλους τους υποψήφιους (4′ + 4′ + 1′ – εισαγωγική τοποθέτηση, δευτερολογία και κλείσιμο, αντιστοίχως), έτσι ώστε κάθε σημαντική θεματική ενότητα να μπορεί να συζητηθεί διεξοδικά σε επαρκή χρόνο αφιερώνοντας 75-90 λεπτά για κάθε θέμα. Η δημόσια τηλεόραση να μεταδώσει με σύγχρονο τρόπο όλες τις συζητήσεις που θα αποφασιστούν. Οι λεπτομέρειες, προφανώς, θα συζητηθούν στην αρμόδια επιτροπή.

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Γ. Παπανδρέου, σημειώνεται ότι «τα όσα συνέβησαν την τελευταία περίοδο, διαμόρφωσαν νέα δεδομένα, που έφεραν την Παράταξή μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και συνέβαλαν ώστε η προσοχή των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών να είναι στραμμένη προς το μέρος μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!