Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Παπανδρέου: Μπορούμε να ξαναγίνουμε πλειοψηφική δύναμη
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Παπανδρέου: Μπορούμε να ξαναγίνουμε πλειοψηφική δύναμη

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Παπανδρέου: Μπορούμε να ξαναγίνουμε πλειοψηφική δύναμη

Την ικανοποίησή του για τη χθεσινή συγκέντρωση υποστηρικτών στο Θησείο εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου. Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», έκανε λόγο για «δείγμα ελπίδας κι αναγέννησης της παράταξης» και σημείωσε πως «είμαστε ένα κόμμα που μπορεί να φέρει το καινούριο».

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως «μπορούμε να ξαναγίνουμε πλειοψηφική δύναμη. Βλέπω τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή. Θα είναι το πρόπλασμα ενός μεγάλου συμμετοχικού κόμματος».

Για τα κριτήρια ανάδειξης νέου προέδρου, υποστήριξε ότι πρέπει να είναι «ποιος μπορεί να μεγαλώσει την παράταξη, ποιος μπορεί δημιουργήσει ρεύμα ανάπτυξης αυτού του χώρου, ποιος μπορεί να εμπνεύσει, να ξαναφέρει κόσμο, ποιος μπορεί να συμβάλλει στις καινοτόμες ιδέες για να πούμε τι σημαίνει σήμερα προοδευτικό στην εποχή της πανδημίας και της νέας γεωπολιτικής κατάστασης, ώστε η Ελλάδα να έχει ισχυρή φωνή…Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά» επισήμανε ο κ. Παπανδρέου.

Στόχος, εξήγησε, είναι το ΚΙΝΑΛ «να ξαναγίνει πλειοψηφούσα παράταξη, να γίνουμε κυβέρνηση και πρωθυπουργός ας είναι κάποιος άλλος του σοσιαλιστικού χώρου».

«Η εξουσία πρέπει να πάει στον λαό. Χτυπάμε την αυθαιρεσία και το συγκεντρωτισμό, βασικά διαχρονικά προβλήματα της εξουσίας» επισήμανε.

Ως προς τα σύμβολα του κόμματος, παρέπεμψε για συζήτηση στο συνέδριο που θα ακολουθήσει, καθώς όπως είπε, «είναι στην ψυχή μας, πρέπει να τα αξιοποιήσουμε, θα συζητηθεί και στο συνέδριο» δήλωσε για το ΠΑΣΟΚ και τον πράσινο ήλιο, προσθέτοντας: «Όμως, θέλω αυτά να αιμοδοτηθούν με νέες θέσεις και προτάσεις».

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε και για το πρόσφατο παρελθόν, υποστηρίζοντας πως «η συμμαχία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν βοήθησε το κίνημά μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!