Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Παπανδρέου: Δεν υπάρχει χώρος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για εμάς
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Παπανδρέου: Δεν υπάρχει χώρος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για εμάς

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Παπανδρέου: Δεν υπάρχει χώρος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για εμάς

Σε εκδήλωση για τα 24 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, στο Καλέντζι Αχαΐας τόπο καταγωγής του, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου.

Στον χαιρετισμό το ο κ. Παπανδρέου τόνισε μεταξύ άλλων ότι : «Ένας είναι ο στόχος, και δεν είναι άλλος από την οριστική, σε βάθος αλλαγή της χώρας, με δημοκρατικές, προοδευτικές αλλαγές, που διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον και προσφέρουν ελπίδα, προοπτική και εντέλει, αξιοπρέπεια σε όλους.».

«Εδώ, μπροστά στον Ανδρέα, 24 χρόνια από το θάνατό του, για να βρεθούμε μαζί και να διαμηνύσουμε προς όλους ότι η παράταξή μας, σε πείσμα των επικριτών της και των πολιτικών της αντιπάλων, έχει να επιτελέσει αυτόν τον ιστορικό ρόλο, της αλλαγής, ανέφερε και τοποθετήθηκε στο ερώτημα με ποιους, τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής.

«Ας μην απορούν, δήθεν, με ποιους θα πάμε. Αν θα κινηθούμε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά.

Δεν υπάρχει χώρος μεταξύ των δύο για εμάς, ώστε να δικαιολογείται και η απορία. Είμαστε η προοδευτική, οραματική και μαζί, σύγχρονη, ρεαλιστική Αριστερά. Βρισκόμαστε στη φωτεινή πλευρά της ιστορικής αντιπαράθεσης Αριστεράς -Δεξιάς, προόδου – συντήρησης.

Είμαστε οι εκφραστές της προοδευτικής πορείας του τόπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!