Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Πάολο Μορέτι: Ο RINA επενδύει από τον Πειραιά στη σχέση με την ελληνική ναυτιλία
[Η Ναυτεμπορική]: Πάολο Μορέτι: Ο RINA επενδύει από τον Πειραιά στη σχέση με την ελληνική ναυτιλία

[Η Ναυτεμπορική]: Πάολο Μορέτι: Ο RINA επενδύει από τον Πειραιά στη σχέση με την ελληνική ναυτιλία

Του Λάμπρου Καραγεώργου
lkar@naftemporiki.gr

Ο Ιταλικός Νηογνώμονας RINA έχει ισχυρές σχέσεις με την ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε state-of-the-art υποστήριξη και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Διαχείρισης Στόλου και άλλων ειδικών πόρων στην Ελλάδα, με έδρα τον Πειραιά. Παράλληλα θα σταθεί δίπλα στην πλοιοκτησία και τους διαχειριστές σε όποια απόφαση ληφθεί σχετικά με τη μείωση των εκπομπών CO2 από τα πλοία, για να διασφαλίσει ότι λαμβάνονται οι καλύτερες αποφάσεις για την επίτευξη αυτών των στόχων. Τα παραπάνω επισημαίνει σε συνέντευξή του στη «Ν» ο Πάολο Μορέτι, διευθύνων σύμβουλος της RINA Services, μιας μονάδας του Ιταλικού Νηογνώμονα που ασχολείται αποκλειστικά με τη διεθνή ναυτιλία.

Τι είναι το «Κέντρο Διαχείρισης Στόλου» και ποιος ο σκοπός του; Γιατί επελέγη ο Πειραιάς ως έδρα;

«Το νέο Κέντρο Διαχείρισης Στόλου (FOC), το οποίο εγκαινιάσθηκε στον Πειραιά στα τέλη του 2020, αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο ο RINA προσφέρει τόσο τις κύριες υπηρεσίες του (πιστοποίηση κλάσης και κυβερνητική πιστοποίηση) όσο και τις πρόσθετες καινοτόμες υπηρεσίες του στους πλοιοκτήτες και διαχειριστές στόλου, με στόχο την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα. Προσφέροντας υπηρεσίες 360° και υποστήριξη 24/7, το Κέντρο Διαχείρισης Στόλου μάς επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα πλοία μας ακόμα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!