Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μ. Παγώνη: «Επείγον να εμβολιαστούμε, ακόμη και στο μέρος που είμαστε διακοπές»
[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Παγώνη: «Επείγον να εμβολιαστούμε, ακόμη και  στο μέρος που είμαστε διακοπές»

[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Παγώνη: «Επείγον να εμβολιαστούμε, ακόμη και στο μέρος που είμαστε διακοπές»

«Πρέπει να τελειώνουν με τους εμβολιασμούς γιατί αν φτάσουμε φθινόπωρο που ο καιρός δεν είναι μαζί μας, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα» επισήμανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη που παράλληλα προειδοποίησε πως τα περιθώρια για το στόχο να εμβολιαστεί το 80% μέχρι τότε, και άρα να πετύχουμε τείχος ανοσίας, στενεύουν. «Έχουμε ένα περιθώριο περίπου δύο μηνών, μέχρι τέλος Αυγούστου» τόνισε.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη αύξηση κρουσμάτων, ελπίζαμε ότι ο κόσμος θα πήγαινε πολύ πιο γρήγορα να εμβολιαστεί, είπε η κ.Παγώνη μιλώντας στην ΕΡΤ. Ενώ στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ καλά, πιστεύω ότι ίσως και η ενημέρωση που αφορούσε τους εμβολιασμούς σε σύγκριση με τις θρομβώσεις δημιούργησε κάποιο θέμα»

Το σύνθημα κατά την κ. Παγώνη είναι ότι πριν πάμε διακοπές εμβολιαζόμαστε κι αν χρειαστεί όσοι είναι σε διακοπές και πρέπει να κάνουν δεύτερη δόση να την κάνουν εκεί καθώς μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Η Ματίνα Παγώνη εκτίμησε ότι διστάζει να εμβολιαστεί ένα ποσοστό 30-32%«με το 6% εξ αυτών να είναι αρνητές που δεν θα αποφασίσουν ποτέ να πάνε να εμβολιαστούν» και πρόσθεσε ότι οι υπόλοιποι είναι άνθρωποι που προβληματίζονται και θα πρέπει να ενημερωθούν με καμπάνιες.

Ήδη σήμερα, τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, στα περισσότερα κέντρα παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση των ραντεβού κυρίως σε νέες ηλικίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!