Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ΟΒΣΘ: Να ανακληθεί η απόφαση και να λειτουργήσουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη
[Η Ναυτεμπορική]: ΟΒΣΘ: Να ανακληθεί η απόφαση και να λειτουργήσουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

[Η Ναυτεμπορική]: ΟΒΣΘ: Να ανακληθεί η απόφαση και να λειτουργήσουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Την ανάκληση της απόφασης να μην ανοίξουν τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και να επιτραπεί το άνοιγμα των καταστημάτων, όπως θα λειτουργήσει σχεδόν για όλη την υπόλοιπη χώρα, ζητεί με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Η ΟΒΣΘ, σημειώνει ότι βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους του λιανεμπορίου και τον εμπορικό κόσμο, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης για την αναστολή του ανοίγματος της αγοράς της Θεσσαλονίκης, από σήμερα 5 Απριλίου 2021 .

«Το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Θεσσαλονίκη θα είναι μια οικονομική ανάσα για όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι τήρησαν με ευλάβεια τα μέτρα όλο αυτό το διάστημα και καθώς ήδη είχαν ξεκινήσει διαδικασίες ανοίγματος», σημειώνει.

Τονίζει επίσης ότι το λιανεμπόριο στην Θεσσαλονίκη έχει δείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να λειτουργήσει τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα χωρίς να ευθύνεται για αύξηση κρουσμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!