Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΟΣΕ: Αποκατάσταση δικτύου στη Λευκοθέα Σερρών έως 15/9- Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα
[Η Ναυτεμπορική]: ΟΣΕ: Αποκατάσταση δικτύου στη Λευκοθέα Σερρών έως 15/9- Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα

[Η Ναυτεμπορική]: ΟΣΕ: Αποκατάσταση δικτύου στη Λευκοθέα Σερρών έως 15/9- Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα

Στην αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής στη Λευκοθέα της ΠΕ Σερρών έως τις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται να επανέλθουν τα προγραμματισμένα επιβατικά και εμπορικά δρομολόγια στο εν λόγω τμήμα, προχωρεί ο ΟΣΕ.

Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, όπου περιγράφονται όλες οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου, προκειμένου να απελευθερωθεί η γραμμή για να ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης του δικτύου.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την περασμένη Τετάρτη, 25-08-2021 στις 13:40, στην χιλιομετρική θέση 173+880 γρ Θ-ΑμΠΚ της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης (ευρύτερη περιοχή του ΔΔ Λευκοθέας της ΠE Σερρών), δύο εκ των δέκα βαγονιών της υπ’ αρ. 80610 εμπορικής αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτροχιάστηκαν για λόγους που προς το παρόν διερευνώνται διεξοδικά. Το τρένο μετέφερε δέκα βυτία με καύσιμα και μία πλατφόρμα του Στρατού από τη Θεσσαλονίκη προς την Αλεξανδρούπουλη. Στη συγκεκριμένη θέση το 8ο και 9ο βυτίο εκτροχιάστηκαν και τελικά ανατράπηκαν, ενώ το 10ο και 11ο βυτίο έμειναν στη γραμμή εντροχιασμένα.

Η γνωμάτευση της Πυροσβεστικής υπήρξε εξαρχής καθησυχαστική, καθώς η μικρή διαρροή που εμφανίστηκε στο ένα από τα δύο βυτία, δεν ενέπνεε ανησυχία, και ως εκ τούτου η Πυροσβεστική έδωσε έγκριση να αποχωρήσει άμεσα το άρτιο τμήμα της αμαξοστοιχίας προς την Αλεξανδρούπολη, όπως και έγινε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!