Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Όρκοι και Θυσίες για την Ελευθερία»
[Η Ναυτεμπορική]: «Όρκοι και Θυσίες για την Ελευθερία»

[Η Ναυτεμπορική]: «Όρκοι και Θυσίες για την Ελευθερία»

Με μια νέα αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων «ΕΛΛΑΔΑ 1821-2021 Όρκοι και Θυσίες για την Ελευθερία» τιμούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία την αφοσίωση, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης.

Περιλαμβάνει τέσσερα ιστορικά έργα σπουδαίων καλλιτεχνών και πρόκειται για τη 2η αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων μέσα στο 2021 αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους, που τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν γραμματόσημα ανήμερα της εθνικής επετείου και ανοίγουν, συμβολικά, την 25η Μαρτίου 2021, το Κεντρικό Ταχυδρομείο Αθηνών, στην οδό Αιόλου 100 στην Ομόνοια, από τις 9:00 έως 13:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εκεί πρώτοι την αναμνηστική σειρά και τα προϊόντα της και να σφραγίσουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα πρώτης ημέρας κυκλοφορίας, καθώς και με το χρονολογικό σήμαντρο του Κεντρικού Ταχυδρομείου Αθηνών, ημερομηνίας 25 Μαρτίου 2021, δημιουργώντας σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα.

Η Σειρά «ΕΛΛΑΔΑ 1821-2021 Όρκοι και Θυσίες για την Ελευθερία» χαρακτηρίζεται και από ακόμα μία πρωτοτυπία: εκτός από τα φιλοτελικά της προϊόντα συνοδεύεται από μία πλούσια συλλογή επιχειρηματικών δώρων: επίχρυσα και επάργυρα γραμματόσημα, κάδρα, press papier από φυσητό γυαλί και πολυτελείς κασετίνες με τα πλοία του Αγώνα γίνονται η ιδανική λύση για δώρα διαχρονικά, πρωτότυπα και συλλεκτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!