Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ο ΟΠΕΚ+ απορρόφησε το πλεόνασμα πετρελαίου- Στόχος να διατηρηθεί η ισορροπία στην αγορά
[Η Ναυτεμπορική]: Ο ΟΠΕΚ+ απορρόφησε το πλεόνασμα πετρελαίου- Στόχος να διατηρηθεί η ισορροπία στην αγορά

[Η Ναυτεμπορική]: Ο ΟΠΕΚ+ απορρόφησε το πλεόνασμα πετρελαίου- Στόχος να διατηρηθεί η ισορροπία στην αγορά

Ο Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών και οι σύμμαχοι του, γνωστός ως ΟΠΕΚ+, είναι ικανοποιημένος με την επίτευξη του στόχου της απορρόφησης του πλεονάσματος πετρελαίου από την παγκόσμια αγορά και αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να διατηρηθεί η ισορροπία στην αγορά, δήλωσε ο κορυφαίος διαπραγματευτής της Ρωσίας Αλεξάντρ Νόβακ.

«Οι κοινές ενέργειες μας επέτρεψαν να απομακρύνουμε το πλεόνασμα πετρελαίου που είχε συσσωρευθεί όταν μειώθηκε η ζήτηση και νομίζω ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να διατηρήσουμε αυτή την ισορροπία και να συγχρονίσουμε την παραγωγή και τη ζήτηση καθώς η αγορά ανακάμπτει» δήλωσε ο Νόβακ που είναι και αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης.

Η ζήτηση παγκοσμίως φαίνεται ότι θα φθάσει τα 5,8-6 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως εφέτος, δήλωσε ο Νόβακ στους δημοσιογράφους προσθέτοντας ότι εκτιμά πως η παγκόσμια αγορά πετρελαίου θα ανακάμψει πλήρως το 2022.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!